Post main image

Αν και σίγουρα δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο για μια μητέρα από τις αγκαλιές και τα χαμόγελα των παιδιών της, πιστέψτε μας όταν δείτε τα gadgets που σας προτείνουμε παρακάτω μπορεί και να το ξανασκεφτείτε!

1. USB Cup Warmer με USB Hub 4 θυρών


Κάθε μητέρα έχει μέσα στη μέρα της ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα με αποτέλεσμα ακόμα και η απόλαυση ενός ζεστού καφέ να αποτελεί πολυτέλεια. Κι όμως όχι πια αφού σας βρήκαμε το ιδανικό gadget που διατηρεί τον καφέ σας ζεστό. Μπορεί να συνδεθεί εύκολα σε μια θύρα USB και μόλις πιέσετε το κουμπί, η βάση θερμαίνεται. Βάλτε το φλιτζάνι σας επάνω και ο καφέ σας θα παραμείνει ζεστός!

2. Apple’s AirPods


Το πρόβλημα με τα περισσότερα ασύρματα ακουστικά είναι ότι είναι αρκετά δύσχρηστα ενώ το bluetooth δεν είναι και τόσο βολικό. Επιπλέον υπάρχουν συχνές αποσυνδέσεις με αποτέλεσμα να διακόπτεται η επικοινωνία. Τα Apple’s AirPods είναι τα πιο εύκολα σε χρήση ασύρματα ακουστικά ψείρες, μετατρέποντάς τα έτσι σε ιδανικό gadget για μητέρες που θέλουν να κάνουν παράλληλα όλες τις δουλειές τους.

3. Ανιχνευτής της φυσικής κατάστασης


Κάθε μητέρα θέλει να βρίσκει χρόνο για να ασχολείται και με την φυσική της κατάσταση. Αυτό μπορεί να το πετύχει μέσω της άσκησης αλλά σίγουρα το να έχεις ένα gagdet το οποίο μετράει τις επιδόσεις σου και δείχνει την πορεία των στόχων σου όσον αφορά την φυσική σου κατάσταση μπορεί να σε κινητοποιήσει πολύ περισσότερο.

4. HP’s Sprocket


Οι περισσότερες μητέρες είναι δεινές φωτογράφοι και λατρεύουν να βγάζουν φωτογραφίες (κυρίως των παιδιών), τις οποίες όπως είναι λογικό να επιθυμούν να εκτυπώσουν κιόλας. Την εποχή κατά την οποία η λήψη των περισσότερων φωτογραφιών γίνεται με τα smartphones ένας εκτυπωτής κινητού ο οποίος θα εκτυπώνει απευθείας τις φωτογραφίες από το κινητό είναι ένα ιδανικό αξεσουάρ.

5. Σκούπα- Ρομπότ


Δεν θα ήταν φανταστικό να μην χρειάζεται να σκουπίζουμε αλλά να αφιερώνουμε εκείνη την ώρα στον εαυτό μας; Αυτό υπόσχεται να κάνει μια σκούπα- ρομπότ η οποία είναι εκεί για να κάνει το καθάρισμα για σένα. Καθαρίζει τα δωμάτια από μόνη της, αποφεύγει τα εμπόδια και γυρίζει πίσω στη θέση της για να επαναφορτιστεί όταν έχει ολοκληρώσει.

6. Foreo UFO


Μπορεί οι χώροι αισθητικής να είναι κλειστοί αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να σταματήσει καμιά γυναίκα και μητέρα από την φροντίδα και περιποίηση του εαυτού της. Το Foreo UFO είναι μια έξυπνη θεραπεία για την περιποίηση του προσώπου η οποία δίνει όλα τα οφέλη που θα είχε η θεραπεία με φως LED, καθώς οι παλμοί δίνουν την αίσθηση ενός χαλαρωτικού μασάζ στο πρόσωπο. Επιπλέον μας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσουμε την αντίστοιχη εφαρμογή και να πάρουμε συμβουλές από ειδικούς στον χώρο της ομορφιάς σχετικά με το ποιες μάσκες είναι κατάλληλες για τον τύπο του δέρματός μας.

7. Upright Go 2 (προπονητής σωστής στάσης του σώματος)


Ας είμαστε ειλικρινείς, οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε καλή στάση του σώματος. Το Upright Go 2 είναι μία συσκευή που μπορείς να την φορέσεις η οποία έχει δημιουργηθεί για να αλλάξουμε την κακή στάση του σώματος και να στεκόμαστε πιο σωστά. Επομένως εύκολα καταλαβαίνουμε ότι οι γυναίκες που περνούν πολλές ώρες σε μια καρέκλα γραφείου το έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη. Η συσκευή τοποθετείται στην πλάτη και σταθεροποιείται με κολλητικές ταινίες. Στη συνέχεια μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό προκαλεί μια μικρή δόνηση κάθε φορά που η στάση του σώματος δεν είναι αυτή που πρέπει.

8. Αδιάβροχο ηχείο Bluetooth


Για την οικογένεια μπορεί να είσαι η σούπερ μαμά αλλά στα παρασκήνια ξέρουμε ότι μετατρέπεσαι σε μια εν δυνάμει τραγουδίστρια η οποία τραγουδάει δυνατά (παρά τις πενιχρές της φωνητικές δυνατότητες). Πρόκειται για μία συνήθεια η οποία μετριάζει το καθημερινό άγχος. Το συγκεκριμένο ηχείο λοιπόν είναι κατάλληλο αφού είναι συμβατό με συσκευές bluetooth. Μετά από το μπάνιο, θα αισθάνεσαι τόσο ζεν που όλες οι δουλειές του σπιτιού θα φαντάζουν απλές.
* Όλα όσα προτείνουμε μπορείτε να τα βρείτε με μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο. Κάνετε εγγραφή στο newsletter για ακόμη περισσότερες λύσεις σε καθημερινά πράγματα

Δείτε ακόμα:

7 applications για το κινητό που θα λατρέψει κάθε μαμά