History

Event header icon

Intro

Λένε πως ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσεις κάποιον είναι να μάθεις περισσότερα για την ιστορία του. Μοιραζόμαστε μαζί σας τις πιο σημαντικές στιγμές μας, για να μας γνωρίσετε καλύτερα!

Full width image

2016

KIDOT team

Η αφορμή για ν’ αρχίσουν όλα, ήταν η αγάπη μας για τα παιδιά και το όραμα να προσφέρουμε σ’ εκείνα και στις οικογένειές τους βιωματικές εμπειρίες για να εξελιχθούν, να εκπαιδευτούν και να ψυχαγωγηθούν.

Έχοντας, ως ομάδα, πολυετή εμπειρία ενασχόλησης με εκπαιδευτικά εργαστήρια και βιωματικές δράσεις, αλλά και ενεργό συμμετοχή στη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, αντιληφθήκαμε πως ένα ολοκληρωμένο φεστιβάλ για το παιδί

και την οικογένεια θα συμπλήρωνε το κενό που υπήρχε και θα προσέφερε στο κοινό της Θεσσαλονίκης -κι όχι μόνο- μία αξέχαστη εμπειρία. Κάπως έτσι γεννήθηκε το KIDOT Festival!

Γνωρίστε την ομάδα!
Slide image

2017

KIDOT Festival

Το 2017 υλοποιήθηκε το 1st KIDOT Festival! Ύστερα από τρεις επιτυχημένες διοργανώσεις με περισσότερους από 40.000 επισκέπτες, το βραβευμένο KIDOT Festival θεωρείται αδιαμφισβήτητα το μεγαλύτερο family festival της Ελλάδας κι ένας καθιερωμένος ετήσιος θεσμός της Θεσσαλονίκης. 

Εκτός από το κοινό, το KIDOT Festival εμπιστεύτηκαν πάνω από 200 επιχειρήσεις οι οποίες προβλήθηκαν δημιουργικά και αλληλεπίδρασαν με βιωματικό και εναλλακτικό τρόπο με το family κοινό. 

Μάθετε περισσότερα
Slide image

2018

KIDOT Events

Η θερμή ανταπόκριση του κοινού μάς έδωσε την ώθηση να διοργανώσουμε κι άλλα βιωματικά projects με επίκεντρο το παιδί και την οικογένεια, καθώς και να επεκτείνουμε τη δραστηριότητα μας στην Αθήνα. Παράλληλα, συνεργαστήκαμε και με άλλες ομάδες, εταιρείες και φορείς που μοιράζονται το ίδιο όραμα μ’ εμάς! Το Fam Fiesta σε συνεργασία με το Toms, το KINDER-thek σε συνεργασία με το Goethe Institut Thessaloniki, το KIDOT Generation -μία συνέργεια με

το ινστιτούτο ξένων γλωσσών Galileo Galilei Generation-, αλλά και το KIDOT Christmas Planet -μία συνεργασία με την εταιρεία Flea Market Thessaloniki-, είναι μερικές μόνο από τις αφορμές που δημιουργήσαμε ώστε να συναντηθούμε ξανά με το κοινό μας.

Μάθετε περισσότερα
Slide image

2019

KIDOT Εταιρικά Events

Έχοντας την εμπειρία της διοργάνωσης εκδηλώσεων κάθε μεγέθους (από ένα μεγάλο διήμερο φεστιβάλ έως και εκδηλώσεις μικρότερης εμβέλειας) και με γνώμονα να καλύψουμε πιο εξειδικευμένες ανάγκες που μπορεί να έχει μία εταιρεία,  δημιουργήσαμε ακόμα μία υπηρεσία που αφορά στη διοργάνωση εταιρικών events, που βασίζονται σε tailor made concepts και χαρακτηρίζονται, φυσικά, από μία KIDOT ματιά. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην ενδυνάμωση

της family κουλτούρας που οφείλει να έχει κάθε εργασιακό περιβάλλον, στην εξέλιξη των εργαζομένων μίας εταιρείας, αλλά και στην υλοποίηση εκδηλώσεων που στοχεύουν στην ανάδειξη δράσεων εταιρικής ευθύνης.

Μάθετε περισσότερα
Slide image

2019

KIDOT Mag 

Θέλοντας να συνεχίσουμε την επικοινωνία μας με το κοινό που επισκέπτεται τα φεστιβάλ και τις εκδηλώσεις μας καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, τον Σεπτέμβριο του 2019 μπήκαμε δυναμικά στον ψηφιακό κόσμο: Δημιουργήσαμε το online περιοδικό KIDOT MAG. Γνωρίζοντας καλά πως η ανατροφή ενός παιδιού είναι μια σπουδαία αποστολή, η συντακτική ομάδα (αποτελείται από γιατρούς, επιστήμονες, παιδαγωγούς και καταξιωμένους επαγγελματίες) τροφοδοτεί καθημερινά 

τους γονείς με περιεχόμενο που ενημερώνει, εκπαιδεύει και εμπνέει. Σήμερα, το περιοδικό διαθέτει ανανεωμένο layout, φρέσκες κατηγορίες, μία συντακτική ομάδα που ανανεώνεται συνεχώς και προβολές που αυξάνονται κάθε μήνα. 

Δείτε το KIDOT Mag
Slide image

2020

KIDOT Online Projects

Για εμάς η πανδημία ήταν η αφορμή για ν’ αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο την ψηφιακή μας παρουσία, να έχουμε άμεση επικοινωνία με το community μας και να κάνουμε προσβάσιμο το περιεχόμενο μας σε όλο και μεγαλύτερο κοινό. Γι’ αυτό, πλέον δημιουργούμε online projects με πρωτογενές ποιοτικό περιεχόμενο, αλλά και special concepts που προσφέρουν δημιουργικές λύσεις ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης σε όλα τα μέλη της οικογένειας.

Χαρακτηριστικά -και αγαπημένα- παραδείγματα είναι το βραβευμένο multimedia project “Οικογένεια είναι” (Mother & Baby Awards 2021), καθώς και η σειρά  video “KIDOT meets the world”.

Ταυτόχρονα, διαθέτουμε μια ισχυρή και καθημερινή παρουσία στις δημοφιλέστερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργώντας πρωτογενές περιεχόμενο σε Facebook, Instagram, Youtube, Spotify, Linkedin.

Δείτε τα online projects
Slide image

2021

KIDOT Εκπαιδευτικά προγράμματα

Η συνεχής ενασχόληση μας με εκπαιδευτικά προγράμματα μάς παρέχει μία τεχνογνωσία την οποία εφαρμόζουμε σε κάθε μας project. Το 2021 δημιουργήσαμε μία ξεχωριστή ενότητα ώστε να προσφέρουμε δομημένα και στοχευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα σε παιδιά, γονείς αλλά και ενήλικες.

Το 2021, μεταξύ άλλων, παρουσιάσαμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “KIDS are RIGHT”

με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων Παιδιού. Αφού οι περιορισμοί λόγω πανδημίας δεν μας επέτρεπαν ένα μεγάλο offline event, καλέσαμε 10 φορείς που αγωνίζονται για τα δικαιώματα του παιδιού ώστε να συνδιοργανώσουμε 10 εκπαιδευτικά και βιωματικά εργαστήρια με περιορισμένη συμμετοχή.

Στο “KIDS are RIGHT” συμμετείχαν οι φορείς:  Διεθνής Αμνηστία, Χαμόγελο του Παιδιού, Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, El Sistema Greece, Iasis και Edify Kids, In Common, Ίσον, Οργάνωση Γη, Peace Journalism Lab του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ ΑΠΘ, η Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Βέροιας. Αρωγός όλου του project ήταν η UNICEF, ενώ τέλεσε υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Μάθετε περισσότερα
Slide image

2022

KIDOT New Era

Υποδεχτήκαμε το 2022 με διάθεση ολοκληρωτικής ανανέωσης! Το rebranding του KIDOT περιλαμβάνει ολοκαίνουργια οπτική ταυτότητα: νέο λογότυπο, νέο website, νέα γραφιστικά και νέα χρωματική παλέτα. Παράλληλα, “συστηνόμαστε” εκ νέου με το κοινό μας παρουσιάζοντας όλους τους πυλώνες δράσεων μας για όλα τα μέλη της οικογένειας όπως το KIDOT Festival, τα KIDOT Events, το KIDOT Mag, τα KIDOT Educational Programs, αλλά και το Agency που προσφέρει υπηρεσίες

διοργάνωσης εκδηλώσεων και 360 marketing σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του παιδιού και της οικογένειας.

Δείτε τις υπηρεσίες
Slide image
back-to-top

NEXT SECTION

Services
Link icon

NEXT SECTION

Services
Link icon