Post main image

Είμαι η Φαίη και η μαμά πίσω από το family concept store „Mini Fee®“ (μικρή νεράιδα) www.minifee-shop.com, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για όλη την οικογένεια!

Απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης, έχω σπουδάσει αρχιτεκτονική στη Γερμανία, όπου μέναμε και εργαζόμασταν αρκετά χρόνια.

Όταν έμεινα έγκυος στο πρώτο μας παιδάκι, άρχισα να ψάχνω διάφορα πράγματα είτε διακόσμησης είτε πρακτικά για να μου λύνουν καθημερινά τα χέρια. Αφού δεν τα έβρισκα όπως τα ήθελα, άρχισα να τα δημιουργώ μόνη μου.

Στο δεύτερο παιδί πια είχα δημιουργήσει τις πρώτες συλλογές μου ( ήδη έφτιαχνα για τους φίλους μου και την οικογένεια μου) και κάπως έτσι λίγο πριν κλείσω τα 30 αποφάσισα να δημιουργήσω το δικό μου e-shop.

Είναι το «τρίτο» μας παιδάκι, αφού όλοι βοηθάνε! Είναι οικογενειακή υπόθεση, αλλά είμαστε σε αναζήτηση προσωπικού καθώς η εταιρία, που ήρθε πλέον και στην Ελλάδα, εξελίσσεται πολύ γρήγορα.»

Οικογένεια για μένα είναι η βάση μου και οι γιορτές μαζεμένοι όλοι σε ένα τραπέζι, με τους κλασσικούς καυγάδες!

Χρέος της οικογένειας είναι να σου λένε τα πράγματα με το όνομά τους! Αν δεν είναι ειλικρινείς οι δικοί σου άνθρωποι, τότε ποιοι; Βέβαια το σημαντικότερο είναι ο τρόπος που σου το λένε.

Αποφάσισα να αποκτήσω τη δική μου οικογένεια όταν το αποφασίσαμε από κοινού με τον άντρα μου και μια εγκυμοσύνη όποτε και να έρθει δεν παύει να είναι μια έκπληξη και μεγάλη χαρά!

Όταν ήρθε στη ζωή μας το πρώτο παιδί ήταν το κέντρο του κόσμου για όλους!

Μετά και την απόκτηση του δεύτερου παιδιού καμία ησυχία ποτέ ξανά στο σπίτι! Απορώ ώρες ώρες πως θα ήταν με ένα τρίτο!

Η ισορροπία ήρθε ξανά στη ζωή μας: Η ποια;;

Αγχώνομαι όταν δεν περνούν πράγματα από τα χέρια μου (π.χ. Η παράδοση των προϊόντων στην ώρα τους) και όταν σοβαρεύουν τα πράγματα γενικά!

Η μεγαλύτερη αγωνία για τα παιδιά μου είναι να μην χτυπήσουν (για χιλιοστή φορά!) έτσι όπως χοροπηδάνε σαν τα τρελά!

Νιώθω τύψεις όταν δε βγαίνει το πρόγραμμά μας μέσα στο 24ωρο! Δε μου φτάνει!

Η οικογενειακή συνήθεια που δεν αλλάζουμε και πλέον μας κοροϊδεύουν και τα μωρά κάθε βράδυ: «μπάνιο-γάλα-δόντια-νάνι»! Και μετά οι ταλαίπωροι γονείς Netflix!

Προσωπική συνήθεια που δε θα άλλαζα για χάρη των παιδιών μου να ξεκλέβω χρόνο και για μένα!

Θαυμάζω τις μητέρες που τα καταφέρνουν όλα χωρίς βοήθεια και είναι και ήρεμες! Ας βγει να μας απαντήσει μία υπεύθυνα, πώς τα καταφέρνει;;

Από το δωμάτιο των παιδιών μου δεν λείπουν οι μπάλες! Έχουμε όλα τα μεγέθη, χρώματα, αθλήματα, όλα! Παρεμπιπτόντως, μήπως χρειάζεστε καμιά εκεί στο KIDOT;

Το αντικείμενο που θα διάλεγα από το online shop  για να κάνω δώρο σε μια φίλη μου που έχει παιδιά θα ήταν:

Αν ήταν φρέσκια μανούλα, τότε σίγουρα κάτι από τη χειροποίητη συλλογή μου Mini Fee®, που θα ήταν προσωποποιημένο, όπως π.χ. το σήμα κατατεθέν μας, ένα κλιπ πιπίλας με όνομα.

Για τα μεγαλύτερα παιδάκια σίγουρα την ξύλινη βέσπα μας ή τα ξύλινα ουράνια τόξα που κρατούν το παιδάκι αρκετή ώρα απασχολημένο! Πολύ σημαντικό για μια μαμά! 😉

Αυτό που κάνει το κατάστημά μου να ξεχωρίζει είναι ότι  όλα μας τα προϊόντα είναι οικολογικά, στην πλειοψηφία τους χειροποίητα , από 100% βαμβάκι και κανένα brand από τα οποία συνεργάζομαι, δεν είναι τυχαίο. Όλα έχουν μια ιστορία από πίσω, είτε είναι από άλλες boss moms, είτε από ανθρώπους με κάποια δυσκολία, είτε θα έχουν κάποια κοινωνική προσφορά.

Είμαστε ένα concept store με όλη τη σημασία των λέξεων!

Όλες όμως οι συνεργασίες έχουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, τα ίδια οικολογικά πιστεύω, τις ίδιες ανησυχίες με εμάς και πάνω από όλα είναι κάτι ιδιαίτερο για την αγορά. Σε εμάς δε θα βρείτε κάτι πλαστικό και το κοινό μας έχει ξεχωρίσει και αγαπήσει για αυτό!

Ο στόχος για την οικογένειά μου είναι να είμαστε υγιείς και συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια τρέλα και ενέργεια καθημερινά!

 

Το KIDOT ήρθε στη ζωή μου έτσι ξαφνικά, απρόσμενα, μαγικά και είμαι χαρούμενη που ανήκω στην οικογένειά σας!Εύχομαι πολλές επιτυχίες από δω και πέρα kidotakia μου! Θα είμαι δίπλα σας!