Post main image

Ο σεφ Γιώργος Τσούλης προτείνει μια διαφορετική εκδοχή του αγαπημένου ιαπωνικού σάντουιτς, sando. Σάντουιτς sando με φράουλες, κατάλληλο σνακ για μικρούς και μεγάλους αλλά και για τους vegetarian φίλους μας.

Υλικά (για 4 μερίδες)

  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 20 τεμάχια φράουλες
  • 8 φέτες ψωμί τύπου μπριος,

Προετοιμασία και εκτέλεση

  1. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος και την χτυπάμε σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα μέχρι να γίνει σαντιγί. Το αφήνουμε στην άκρη μόλις είναι έτοιμο.
  2. Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί. Μόλις ζεστάνει ψήνουμε τα ψωμιά για 1 λεπτό από την κάθε πλευρά.
  3. Απλώνουμε λίγη σαντιγί και βάζουμε λίγες φράουλες. Αλείφουμε μια άλλη φέτα με σαντιγί, καπακώνουμε και κόβουμε το sandwich σε τριγωνικό σχήμα.
  4. Κάνουμε την ίδια διαδικασία και για τις άλλες φέτες και σερβίρουμε.

#tsoulotip: Αντί για σαντιγί μπορούμε να βάλουμε κρέμα βανίλιας

Διαβάστε επίσης:

Σοκολατένιο ψωμί με ταχίνι και κολοκύθα by Giorgos Tsoulis