Σάντουιτς sando με αυγό by Giorgos Tsoulis
Share
Πιο σπέσιαλ σάντουιτς από αυτό δεν θα έχετε ξαναδεί! O σεφ Γιώργος Τσούλης προτείνει σάντουιτς sando με αυγό, γρήγορο, πανεύκολο, με φοβερή γεύση, ιδανικό για σνακ και όχι μόνο!
Υλικά (για 2 τεμάχια)
- 7 αυγά, medium
- 4 φέτες ψωμιού, τύπου μπριος
- 4 κ.σ. μαγιονέζα
- 2 κρεμμύδια, φρέσκα, ψιλοκομμένα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Προετοιμασία και εκτέλεση
- Βάζουμε σε μια κατσαρόλα αρκετό νερό και το αφήνουμε να βράσει. Μόλις βράσει βάζουμε μέσα τα αυγά και τα βράζουμε για 6 λεπτά.
- Τα βγάζουμε και τα κρυώνουμε καλά. Τα καθαρίζουμε και τα τοποθετούμε τα 5 από τα 7 σε ένα μπολ μαζί με το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι και με ένα πιρούνι τα σπάμε πολύ καλά και τα αφήνουμε στην άκρη.
- Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά να ζεστάνει και μόλις ζεστάνει ψήνουμε τα ψωμιά για 1 λεπτό από την κάθε πλευρά, απλώνουμε λίγη από τη γέμιση σε 2 φέτες ψωμιού, στη μια φέτα βάζουμε το ένα αυγό που κρατήσαμε και καπακώνουμε με μια άλλη φέτα ψωμιού.
- Κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε. Κάνουμε την ίδια διαδικασία και για τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού.
#tsoulotip: Άμα θέλουμε το αυγό πιο σφιχτό το βράζουμε για άλλα 2 λεπτά
Διαβάστε επίσης: