Post main image

Πιο σπέσιαλ σάντουιτς από αυτό δεν θα έχετε ξαναδεί! O σεφ Γιώργος Τσούλης προτείνει σάντουιτς sando με αυγό, γρήγορο, πανεύκολο, με φοβερή γεύση, ιδανικό για σνακ και όχι μόνο!

Υλικά (για 2 τεμάχια)

  • 7 αυγά, medium
  • 4 φέτες ψωμιού, τύπου μπριος
  • 4 κ.σ. μαγιονέζα
  • 2 κρεμμύδια, φρέσκα, ψιλοκομμένα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Προετοιμασία και εκτέλεση

  1. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα αρκετό νερό και το αφήνουμε να βράσει. Μόλις βράσει βάζουμε μέσα τα αυγά και τα βράζουμε για 6 λεπτά.
  2. Τα βγάζουμε και τα κρυώνουμε καλά. Τα καθαρίζουμε και τα τοποθετούμε τα 5 από τα 7 σε ένα μπολ μαζί με το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι και με ένα πιρούνι τα σπάμε πολύ καλά και τα αφήνουμε στην άκρη.
  3. Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά να ζεστάνει και μόλις ζεστάνει ψήνουμε τα ψωμιά για 1 λεπτό από την κάθε πλευρά, απλώνουμε λίγη από τη γέμιση σε 2 φέτες ψωμιού, στη μια φέτα βάζουμε το ένα αυγό που κρατήσαμε και καπακώνουμε με μια άλλη φέτα ψωμιού.
  4. Κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε. Κάνουμε την ίδια διαδικασία και για τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού.

#tsoulotip: Άμα θέλουμε το αυγό πιο σφιχτό το βράζουμε για άλλα 2 λεπτά

Διαβάστε επίσης:

Φωλιές ψωμιού με αυγό και μπέικον by Giorgos Tsoulis