Post main image

O σεφ Γιώργος Τσούλης προτείνει μία αρωματική σαλάτα που αποτελεί πλήρες γεύμα!

Υλικά (για 4 μερίδες) 
  • 400 γρ. πένες ολικής, βρασμένες
  • 200 γρ. μοτσαρελάκια
  • 150 γρ. πέστο βασιλικού
  • 80 γρ. ρόκα baby
  • 20 πολύχρωμα ντοματίνια, κομμένα στα 4
  • Αλάτι
  • Ελαιόλαδο
Προετοιμασία και εκτέλεση 
  1. Αδειάζουμε σε ένα μπολ τις πένες ολικής, το πέστο βασιλικού, τα ντοματίνια, λίγο αλάτι, πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε με τα χέρια μας.
  2. Ύστερα, μοιράζουμε τις πένες σε 4 μπολάκια, τοποθετούμε από πάνω τη ρόκα, τα μοτσαρελάκια και σερβίρουμε.

#tsoulotip: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ψητά ντοματίνια ή να προσθέσουμε κάποιο ψημένο ατλαντικό (π.χ. προσούτο).

Διαβάστε επίσης: 

Cheeseburger ντομάτες by Giorgos Tsoulis