Μακαρονοσαλάτα με πέστο βασιλικού και μοτσαρέλα by Giorgos Tsoulis!
Share
O σεφ Γιώργος Τσούλης προτείνει μία αρωματική σαλάτα που αποτελεί πλήρες γεύμα!
Υλικά (για 4 μερίδες)
- 400 γρ. πένες ολικής, βρασμένες
- 200 γρ. μοτσαρελάκια
- 150 γρ. πέστο βασιλικού
- 80 γρ. ρόκα baby
- 20 πολύχρωμα ντοματίνια, κομμένα στα 4
- Αλάτι
- Ελαιόλαδο
Προετοιμασία και εκτέλεση
- Αδειάζουμε σε ένα μπολ τις πένες ολικής, το πέστο βασιλικού, τα ντοματίνια, λίγο αλάτι, πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε με τα χέρια μας.
- Ύστερα, μοιράζουμε τις πένες σε 4 μπολάκια, τοποθετούμε από πάνω τη ρόκα, τα μοτσαρελάκια και σερβίρουμε.
#tsoulotip: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ψητά ντοματίνια ή να προσθέσουμε κάποιο ψημένο ατλαντικό (π.χ. προσούτο).
Διαβάστε επίσης: