Post main image

H Eduk8 παρέχει επιμορφωτικά σεμινάρια με στόχο να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς να γνωρίσουν και εξελίξουν τις γνώσεις τους στην ρομποτική! 

Λίγα λόγια για την Eduk8

H Eduk8 ιδρύθηκε το 2015 βασισμένη στην αγάπη των ιδρυτών για τη ρομποτική, την εκπαίδευση, την έρευνα, την καινοτομία, το παιχνίδι και την τεχνολογία. Στόχος είναι η παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας πάντα με γνώμονα την εξέλιξη του εκπαιδευτικού κλάδου στην χώρα μας και συγκεκριμένα αυτόν της εκπαιδευτικής ρομποτικής.

Οι 3 άξονες δραστηριοποίησης της εταιρείας είναι οι εξής:
  • Προσφορά εξοπλισμού ρομποτικής από κορυφαίες εταιρίες όπως LEGO Education & Arduino Education.
  • Σεμινάρια εκπαιδευτικής ρομποτικής, αποκλειστικά προς ενήλικες. Με τους αποφοίτους να λαμβάνουν την επίσημη πιστοποίηση της LEGO Education και να διδάσκονται από τους πρώτους LEGO Education Certified Teacher Trainers.
  • Υπηρεσίες consulting προς επαγγελματίες του κλάδου -σχολεία, φροντιστήρια, ΚΔΑΠ κ.α- για την εισαγωγή και εξέλιξη της ρομποτικής στους χώρους διδασκαλίας τους.
Η διαφορά της Eduk8

Από την αρχή του ταξιδιού της, η Eduk8 σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πέτυχε -εκτός από επίσημος αντιπρόσωπος εκπαιδευτικού εξοπλισμού- να είναι η πρώτη εταιρία που έλαβε τον τιμητικό τίτλο του επίσημου αντιπροσώπου της LEGO Education Academy.

Από το 2017 μέχρι σήμερα οι πρώτοι Έλληνες LEGO Education Trainers, Πρόδρομος Μαρκόπουλος και Εύη Μπουτούλη έχουν εκπαιδεύσει πάνω από 2.000 εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες του χώρου. Με τη σειρά τους, οι απόφοιτοι της Eduk8, LEGO Education Academy έχουν «συστήσει» στους μαθητές τους σε Ελλάδα και Κύπρο τον υπέροχο κόσμο της ρομποτικής.

Η Eduk8 αν και λατρεύει τα παιδιά, δε διοργανώνει σεμινάρια, ούτε παραδίδει μαθήματα σε αυτά, καθώς ασχολείται αποκλειστικά με την εκπαίδευση ενηλίκων και την κατάρτιση αυτών, προτείνοντας έτοιμες λύσεις για την εύρυθμη διεξαγωγή του μαθήματός τους και στηρίζοντας τους εκπαιδευτικούς και τους επαγγελματίες του κλάδου.

Πιστή στις αξίες της και ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις του χώρου, η Eduk8 το 2020 επιλέχθηκε από την Arduino Education ως πρώτος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο για την παροχή εκπαιδευτικού εξοπλισμού και μελλοντικά της επίσημης εκπαίδευσης και πιστοποίησης προς ενήλικες.

 «Βουτιά» στα εκπαιδευτικά σεμινάρια

Οι LEGO Education Certified Teacher Trainers της Εduk8 παρέχουν επιμορφωτικά σεμινάρια με στόχο να βοηθήσουν τους εκπαιδευτικούς να γνωρίσουν και εξελίξουν τις γνώσεις τους στην ρομποτική. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων οι εκκολαπτόμενοι εκπαιδευτές ρομποτικής για παιδιά μαθαίνουν δίπλα στους πρώτους LEGO Education Trainers σε Ελλάδα και Κύπρο να δουλεύουν με εργαλεία ρομποτικής βήμα – βήμα  αλλά και τον τρόπο που θα εφαρμόσουν μια διδακτική προσέγγιση STEM, εισάγοντας την εκπαιδευτική ρομποτική στις δραστηριότητες μίας τάξης.

Στο πλαίσιο των σεμιναρίων και της εφαρμογής των γνώσεων που αποκομίστηκαν κατά την διάρκεια τους, η Eduk8 καλύπτει όλες τις ανάγκες εξοπλισμού για επαγγελματίες και εκπαιδευτικούς με σκοπό να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στην εκπαιδευτική ρομποτική.

Webinars are the next big thing!

Με βάση τη νέα πραγματικότητα και το social distancing, η Eduk8, LEGO Education Academy, ακολουθώντας πιστά τον στόχο της για εξέλιξη της εκπαιδευτικής ρομποτικής στην χώρα μας, προχώρησε στην δημιουργία webinars.

Από οποιοδήποτε μέρος και έχοντας την άνεση και ασφάλεια του χώρου του, ο κάθε ενδιαφερόμενος-η  μπορεί να παρακολουθήσει το webinar της επιλογής του.  Οι 1οι πιστοποιημένοι LEGO Education Trainers σε Ελλάδα και Κύπρο εισάγουν τους συμμετέχοντες στον κόσμο του STEAM και του προγραμματισμού  μέσα από ένα 3ωρο crash course με οδηγό τα εργαλεία και τις λύσεις της LEGO Education. Στα πλαίσια των webinars παρέχονται δωρεάν μαθήματα (lesson plans) που αφορούν τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά προϊόντα. Η εκπαίδευση του αύριο κάνει τον γύρο του κόσμου με την απαραίτητη ασφάλεια και στοχεύει στη μετάδοση νέων γνώσεων με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

 

«Έμπρακτη και συνεχής υποστήριξη

σε εκπαιδευτικούς ακόμα και σε καιρούς κρίσης»

 

What’s next? #eduk8Next!
“Phase one”

Mε την πανδημία να αλλάζει την καθημερινότητα όλων, η ανάγκη για έμπρακτη υποστήριξη στον κλάδο της εκπαίδευσης είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Η Εduk8 δημιούργησε την δράση #eduk8Next powered by LEGO Education, πανελλαδικής εμβέλειας με σκοπό να στηρίξει ενεργά τον εκπαιδευτικό κλάδο και συγκεκριμένα αυτόν της ρομποτικής. Η δράση ξεκίνησε με την Phase 1, που περιελάμβανε τη δωρεάν παροχή εξοπλισμού LEGO Education SPIKE Prime σε ένα exclusive group 50 ατόμων. Με αυτή την κίνηση δόθηκε η απαραίτητη ώθηση σε εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα να συνεχίσουν ενεργά με αυτοπεποίθηση την επαγγελματική τους πορεία.

“Phase two”

Η δεύτερη φάση της #eduk8Next στηριζόμενη στην επιτυχία της πρώτης ενισχύει ακόμη περισσότερο τον εκπαιδευτικό κλάδο παρέχοντας 60 κουτιά SPIKE Prime. Σε αυτό το σημείο, οποιοσδήποτε δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης έχει τη δυνατότητα να δηλώσει συμμετοχή, να δοκιμάσει τον εξοπλισμό για 2 εβδομάδες και στη συνέχεια να προτείνει ποιος θα είναι ο επόμενος κάτοχος του SPIKE Prime. Με αυτό τον τρόπο έχουν όλοι την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τη νέα λύση της LEGO Education και εν συνεχεία να εξελιχθούν σε πρωτοπόρους της εκπαιδευτικής ρομποτικής.

Ready to Eduk8?

Η εκπαίδευση για τις δεξιότητες του μέλλοντος αρχίζει από το σήμερα. Η Eduk8 σας προσκαλεί να ταξιδέψετε μαζί στη γνώση!

Info
Λέοντος Σοφού 46, Θέρμη
Tηλέφωνο: 2316011012-2316011015
Email: info@eduk8.gr
Website: https://eduk8.gr/

*Advertorial