Post main image

Σχεδόν τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την γέννηση της Khai στις 24 Σεπτεμβρίου του 2020 και όπως όλα δείχνουν, η Gigi Hadid έχει επιστρέψει δυναμικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα, το πρώτο της εξώφυλλο για λογαριασμό της Vogue Μαρτίου σηματοδοτεί την επιστροφή της στο χώρο της μόδας, ως νέα μαμά πλέον.

Η Gigi Hadid αφέθηκε στον φωτογραφικό φακό του Ethan James Green, ενώ παραχώρησε και μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη δημοσιογράφο, Chloe Malle, σχετικά με τη γέννηση της μικρής Khai.

Οι συνθήκες γέννησης της Khai

Η γέννηση του μωρού της έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο, στην οικογενειακή τους φάρμα στην Pennsylvania και διήρκησε συνολικά 14 ώρες. Στο πλευρό της ήταν η σύντροφός της, Zayn Malik, η μητέρα της, Yolanda, η αδερφή της, Bella, μια τοπική μαία και ο βοηθός της. «Ήξερα ότι η μαμά μου, ο Zayn και η Bella ήταν περήφανοι για μένα, όμως μπορούσα να διακρίνω τον τρόμο τους», ανέφερε η Gigi. «Όταν βλέπεις μια γυναίκα να γεννάει, την βλέπεις λίγο διαφορετικά. Πιθανότατα νομίζεις ότι είναι τρελή», πρόσθεσε χιουμοριστικά η Gigi Hadid.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στην συνέχεια, δεν είχε αντιληφθεί πως η Khai είχε ήδη γεννηθεί, μέχρι που την είδε στα χέρια του συντρόφου της. «Ήμουν τόσο εξουθενωμένη. Απλά έστρεψα το βλέμμα μου προς τα πάνω και είδα τον Zayn να την κρατάει. Ήταν τόσο γλυκιά» ανέφερε χαρακτηριστικά η Gigi Hadid.

Η απόφαση της Gigi Hadid να γεννήσει σπίτι

«Αυτό που πραγματικά ήθελα από την εμπειρία μου, ήταν να νιώθω εντάξει. Να νιώθω ότι αυτό είναι μια φυσιολογική κατάσταση από την οποία περνάει μια γυναίκα». Εξηγώντας τους λόγους που η ίδια αποφάσισε να γεννήσει τελικά στο σπίτι της ενώ είχε κλείσει ραντεβού στο νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, η Gigi Hadid αναφέρθηκε αρχικά στην πανδημία, η οποία βρισκόταν σε έξαρση εκείνη την περίοδο στην περιοχή. Από την άλλη πλευρά, το Manhattan βρισκόταν 90 λεπτά μακριά και οι κλίνες τοκετού ήταν σχεδόν γεμάτες. Γεγονός που υποδήλωνε την απουσία της αδερφής της και της μαμάς της από την κλίνη τη στιγμή της γέννας.
Όπως η ίδια αποκάλυψε, ακόμα ένας σημαντικός λόγος που οδήγησε τον Zayn Malik και πρωτίστως την ίδια στη συγκεκριμένη απόφαση ήταν το ντοκιμαντέρ “The Business of Being Born”, το οποίο ουσιαστικά ασκεί κριτική στις ιατρικές παρεμβάσεις και απεικονίζει μια αίσια γέννηση στο σπίτι. «Απλά κοιταχτήκαμε και είπαμε “Αυτό είναι”».

Η απόφασή της να γεννήσει χωρίς επισκληρίδιο

Ακούγοντας, λοιπόν, την αγαπημένη της μουσική από το παιδικό μυθιστόρημα “The Indian in the Cupboard”, η Gigi Hadid γέννησε χωρίς επισκληρίδιο. «Έπρεπε να το σκεφτώ καλά. Ήξερα ότι θα ήταν ο πιο τρελός πόνος της ζωής μου. Όμως έπρεπε να τον δεχτώ σκεπτόμενη ότι “Έτσι είναι”. Χαίρομαι για την απόφασή μου». Η Yolanda και η μαία ήταν εκεί για την Gigi, δίνοντάς της συμβουλές. «Υπήρχαν στιγμές που αναρωτιόμουν πώς θα ήταν με μία επισκληρίδιο, πόσο διαφορετικό θα ήταν», εκμυστηρεύτηκε η Gigi Hadid. «Η μαία μου με κοίταξε λέγοντας μου “Θα το κάνεις. Κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Έτσι κι αλλιώς πλέον δεν μπορείς να γεννήσεις με επισκληρίδιο. Οπότε, απλά θα σπρώχνεις ακριβώς θα έκανες και στο νοσοκομείο”» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Οι αλλαγές στο σώμα της Gigi Hadid είναι αμελητέες για την ίδια

«Νιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα διαφορετικό στάδιο της ζωής μου. Ξέρω ότι δεν είμαι τόσο μικρή όσο πριν. Αλλά είμαι επίσης και ρεαλίστρια. Σκέφτηκα ότι “Ναι. Θα φωτογραφηθώ για το εξώφυλλο Vogue, αλλά προφανώς δεν φοράω το μικρότερο μέγεθος”. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, δεν έχω την ανάγκη να επιστρέψω σε αυτό. Επίσης, αυτή η περίοδος είναι μεγάλη ευλογία για τη βιομηχανία της μόδας. Όποιος λέει ότι “πρέπει να είσαι έτσι, πρέπει να είσαι αλλιώς” μπορεί να αγνοηθεί επιδεικτικά».
Πηγή: ladylike.gr