Post main image

Ο σεφ Γιώργος Τσούλης προτείνει μια συνταγή για την πιο καλοκαιρινή σαλάτα. Σαλάτα με καρπούζι, πανεύκολη, γρήγορη, δροσιστική, μια vegan επιλογή που θα αγαπήσετε, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Νέο must try.

Υλικά ( για 4-6 μερίδες)

  • 500 γρ. καθαρισμένο καρπούζι και κομμένο σε κυβάκια
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κυβάκια
  • 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κυβάκια
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κυβάκια
  • 1 ψιλοκομμένη χαλαπένιος πιπεριά
  • Χυμός από 1 lime
  • 1 κ.γ. σκόνη κύμινου
  • ¼ ψιλοκομμένο κόλιανδρο
  • ¼ μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Προετοιμασία και εκτέλεση

  1. Ρίχνουμε σε ένα μπολ το καρπούζι, τις πιπεριές, το χυμό lime, το κύμινο, το κόλιανδρο, το αλάτι, το πιπέρι, το κρεμμύδι, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε απαλά με ένα κουτάλι.
  2. Σερβίρουμε.

#tsoulotip: Ανακατεύουμε απαλά για να μην σπάσουν τα υλικά

Διαβάστε επίσης:

Αυγό με μπέικον σε σχήμα λαγουδάκι by Giorgos Tsoulis