Post main image

H Egreeno είναι μία νέα εταιρία παραγωγής καθαριστικών με ιδιαίτερα καινοτόμα χαρακτηριστικά που σέβονται τη φύση, το περιβάλλον, τα παιδιά και όλη την οικογένεια! Παρά τη σύντομη πορεία τους, έχουν κερδίσει ήδη φανατικούς υποστηρικτές, γι’ αυτό ακολουθούν 7 λόγοι ώστε να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι και της δικής σας eco καθημερινότητας!

Bonus, σας έχουμε εκπτωτικό κωδικό για τις αγορές σας από το e-shop Egreeno!

1. Είναι φυσικά

Τα απορρυπαντικά Egreeno περιέχουν εξαιρετικά υψηλό ποσοστό συστατικών φυσικής προέλευσης (μέσος όρος 99%), γεγονός που τα καθιστά απορρυπαντικά αφενός φιλικά για την ανθρώπινη υγεία και αφετέρου γρήγορα βιοδιασπώμενα και εξαιρετικά οικολογικά. Άλλωστε, η φιλοσοφία της εταιρείας είναι η ισορροπία, όπως αυτή που υπάρχει στην φύση. Έτσι, και τα καθαριστικά είναι σχεδιασμένα να έχουν ισορροπία: αποτελεσματικά και σκληρά με την βρωμιά, αγνά και φιλικά με τον άνθρωπο, οικολογικά και φυσικά για το περιβάλλον.  Γι’ αυτό τον σκοπό, η ομάδα επιστημόνων της Egreeno ερευνά, διαβάζει, δοκιμάζει, αναλύει, ρωτάει, ενημερώνεται και βελτιώνεται συνεχώς!

2. Είναι αγνά

Τα καθαριστικά απορρυπαντικά Egreeno δεν περιέχουν αμφιλεγόμενες ουσίες (SLES, SLS, COCODEA κ.α.) που περιέχονται στην συντριπτική πλειοψηφία των υπόλοιπων απορρυπαντικών. Η εταιρεία σέβεται τη φύση και το περιβάλλον. Όπως άλλωστε, αναφέρει στις αξίες της: «Το νερό, ο ήλιος, ο αέρας, η γη, μας δίνουν άφθονους τους πόρους τους και οφείλουμε να τους διαφυλάξουμε και να τους ανακυκλώσουμε ξανά πίσω στην φύση».

3. Δεν έχουν επισημάνσεις

Τα Egreeno, είναι από τα ελάχιστα απορρυπαντικά στην ελληνική αγορά που δεν έχουν καμία επισήμανση, καμία προειδοποίηση και καμία ένδειξη για προφύλαξη, σύμφωνα με τις οδηγίες του Γενικού Χημείου του Κράτους και την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

4. Είναι ιδανικά για μωρά

Τα άοσμα Egreeno δεν περιέχουν καμία αρωματική ουσία, και γι’ αυτό είναι ιδανικά για μητέρες με μωρά, για άτομα με αλλεργίες και ατοπική δερματίτιδα αλλά και για χώρους εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος. Όπως αναφέρει η ομάδα: «Αγαπάμε τα παιδιά μας και τους δίνουμε το καλύτερο. Θέλουμε να μεγαλώνουν σωστά και να παίζουν ξέγνοιαστα σε ένα καθαρό σπίτι, χωρίς βλαβερές  χημικές ουσίες. Γι’ αυτό στα προϊόντα μας έχουμε βάλει συστατικά που είναι διεθνώς αναγνωρισμένα ως φιλικά προς τον ανθρώπινο οργανισμό και έχουμε αποκλείσει ουσίες που δημιουργούν πρόβλημα στην υγεία».

5. Είναι Vegan/Cruelty free

Τα απορρυπαντικά Egreeno είναι Vegan/Cruelty-Free (πιστοποιημένα από την P.E.T.A.) και έχουν πρόσθετα φυτικά συστατικά και αιθέρια έλαια, χαρακτηριστικά της ελληνικής γης με θαυματουργικές ιδιότητες. Όπως τονίζει η ομάδα: «Η Ελλάδα είναι μια χώρα ευλογημένη. Η βιοποικιλότητα της  ελληνικής  χλωρίδας μας  προσφέρει μια πληθώρα από αιθέρια έλαια, φυτικά λάδια και συστατικά που έχουν θαυματουργικές ιδιότητες. Εμείς απλά σκεφτήκαμε να τα αξιοποιήσουμε».

6. Είναι συμπυκνωμένα

Τα Egreeno είναι εξαιρετικά δραστικά απορρυπαντικά με συμπυκνωμένη υποαλλεργική σύνθεση και ειδικά πρόσθετα φυτικά έλαια και συστατικά.

7. Προσφέρουν αγάπη

Το 3% των εσόδων της σειράς απορρυπαντικών egreeno προσφέρεται στο Ελληνικό Ορφανοτροφείο στην Τανζανία “ΤΟΜ”.  Για την εταιρεία Egreeno, άλλωστε, η αποστολή είναι ξεκάθαρη: «Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο. Όπου μπορούμε και όπως μπορούμε. Πιστεύουμε ότι πρέπει να επιστρέφουμε πίσω στους ανθρώπους το καλό και την αγάπη που λαμβάνουμε. Αυτό ακριβώς κάνουν ο Αλέκος και η Ναυσικά, δύο Έλληνες που έχουν χτίσει, από το μηδέν, ένα ορφανοτροφείο στην πάμφτωχη Τανζανία. Όταν τους γνωρίσαμε δεν μπορούσαμε να μείνω ασυγκίνητοι μπροστά σε αυτό το έργο αγάπης. Γι’ αυτό και το 3% των καθαρών εσόδων μας από τις πωλήσεις της σειράς  απορρυπαντικών Egreeno, το προσφέρουμε, με την καρδιά μας, στο Ελληνικό Ορφανοτροφείο στην Τανζανία Τ.Ο.Μ».

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα, θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδαΕκεί, θα βρείτε και το e-shop της εταιρείας όπου μπορείτε να αγοράσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα!

Plus

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό KIDOT για έκπτωση10% σε όλα τα προϊόντα Egreeno! Κάντε τις αγορές σας εδώ.

Social Egreeno: Facebook & Instagram

*Advertorial 

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Γκουλέτσας: «Η αποστολή της Egreeno είναι απλή: να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο»