Post main image

Ένας 37χρονος γαμπρός έκανε μία συγκινητική κίνηση και την ημέρα του γάμου του γονάτισε και ζήτησε από τη θετή του κόρη να γίνει επίσημη κόρη.

Πριν από λίγο καιρό 37χρονος γαμπρός δείχνει στην νέα θετή 6χρονη κόρη του, ένα δαχτυλίδι και της ζητάει να είναι το παιδί του για τη υπόλοιπη ζωή του, μπροστά στους καλεσμένους στο γάμο του με τη μητέρα της. Ο Diogo Bolant εξέπληξε την εξάχρονη Isadora με την εκπληκτική ερώτηση.

Η χαριτωμένη χειρονομία συνέβη κατά τη διάρκεια του γάμου του στο Σάο Πάολο.

Η Isadora, η κουμπάρα της μητέρα της Νικόλ, δεν δίστασε να πει το ναι.

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που ο γαμπρός ζήτησε από την θετή κόρη του να είναι το παιδί του για πάντα. Την ίδια στιγμή της έδινε ο ίδιος ένα δαχτυλίδι για να σφραγίσει τον όρκο στο γάμο του με τη μητέρα της στη Βραζιλία.

Η στιγμή που ο γαμπρός γονατίζει

Γονατίζει κάτω στο ύψος του μικρού κοριτσιού, ο Diogo Bolant και της λέει, ‘θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Συμφωνείς να είσαι η κόρη μου για πάντα;’ ρώτησε την Isadora.

Το παιδί, που ήταν η κουμπάρα της 27χρονης Nicole de Souza, με δάκρυα στα μάτια δεν δίστασε να απαντήσει ‘ναι’. Ο νέος της μπαμπάς έβγαλε από το κουτί το δαχτυλίδι και το γλίστρησε στο δάχτυλό της.

Ο ιερέας, δίνοντας την ευλογία του στον όρκο, είπε: ‘Έτσι, σφραγίζεται η συμφωνία.’. Γεμάτη με συγκίνηση η Isadora έκρυψε το κεφάλι της στο νυφικό της μητέρας της.

Στη συνέχεια, συνειδητοποιώντας πόσο ιδιαίτερη ήταν η στιγμή, έπεσε στην αγκαλιά του νέου πατέρα της και άρχισε να κλαίει στον ώμο του. Αυτός την φίλησε απαλά στο μάγουλο, καθώς η μητέρα της κρατούσε το χέρι για να την καθησυχάσει.

Η τρυφερή στιγμή γυρίστηκε από την Space Company, που οργάνωσε την τελετή στο χώρο τους.

Ο Edilaine Gaeta, εμπορικός διευθυντής της εταιρείας δήλωσε: ‘Αυτό ήταν όλο σχεδιασμένο. Σε μια από τις συναντήσεις πριν από το γάμο, ο Diogo είπε ότι ήθελε να κάνει μια έκπληξη στην Isadora που είναι σαν κόρη του.’

Το κοριτσάκι δεν είχε καμία ιδέα για αυτό που επρόκειτο να συμβεί. Όλοι οι καλεσμένοι και η ομάδα μας από τους διοργανωτές γνώριζαν και ήταν ενθουσιασμένοι και σχεδόν έκλαψαν αν και ήξεραν το μυστικό από πριν.’

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Facebook και είχε πάνω από μία εκατομμύρια προβολές στο διάστημα μίας εβδομάδας.

Η μεγάλη δημοσιότητα έχει συγκλονίσει το νιόπαντρο ζευγάρι.

Η Nicole είπε στην Extra, την βραζιλιάνικη εφημερίδα: ‘Πω πω! Τι έκπληξη αυτό το βίντεο. Δεν είχαμε ιδέα ότι θα κάνει τέτοια εντύπωση. Θέλαμε η Isa να συμμετάσχει στην τελετή του γάμου μας, γιατί είναι σε αυτή τη φάση, όπου αγαπά όλα τα πράγματα τα σχετικά με πριγκίπισσες και με την ιδέα του να είναι μια νύφη.’

Περιγράφοντας τη σχέση της κόρης της με τον νέο σύζυγό της, που είναι μαζί τρία χρόνια, η Nicole είπε: ‘Η Isadora έχει βιολογικό πατέρα που είναι παρών στη ζωή της και κανείς δεν μπορεί να την απομακρύνει από αυτόν.’

‘Ωστόσο, ο Diogo έχει αυτή την αγάπη, την αληθινή αγάπη και στοργή γι ‘αυτήν (Isadora), η οποία είναι μεγαλύτερη από κάθε τίτλο,’ πρόσθεσε.

Η Nicole δήλωσε ότι ο Diogo είχε πάντα μια καλή σχέση με την κόρη της και η Isadora τον αποκαλεί ακόμα και μπαμπά.

O Diogo είπε: ‘H Isadora πάντα μας ήθελε να παντρευτούμε. Hθελα να κάνω ένα ειδικό αφιέρωμα για εκείνη, έτσι ώστε να είναι μέρος της στιγμής μπροστά στους καλεσμένους μας.

Είχαμε αυτή την ιδέα της έκπληξης με τη Nicole πριν από λίγο καιρό, ώστε η Isa να αισθανθεί μέρος αυτής της οικογένειας που αρχίζουμε.’

Ο γαμπρός από το Σάο Πάολο είπε ότι έμεινε έκπληκτος γιατί δεν είχε σκεφτεί ότι το βίντεο επρόκειτο να γίνει τόσο δημοφιλές.

Τα διαδικτυακά σχόλια περιλάμβαναν τα συγχαρητήρια στον Diogo για την ‘θαυμάσια στάση’ του και συναισθηματικές λέξεις από εκείνους που συγκινήθηκαν από την ‘εκπληκτική χειρονομία’.

Η υπεύθυνη της οργάνωσης του γάμου Katia Araujo, δήλωσε: ‘ Έγραψα την σκηνή με το κινητό μου, καθώς ήταν τόσο όμορφη. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τόση θλίψη και στενοχώρια και αυτή η σκηνή ήταν τόσο ενθαρρυντική.’

Σύμφωνα με τον Diogo, η Isadora αγαπά το δαχτυλίδι τόσο πολύ που έχει ορκιστεί να μην το βγάλει ποτέ.

Πηγή: enimerotiko