Post main image

“Το τέλειο δώρο”: Αυτό που θα ενθουσιάσει το παιδί αλλά και τη μαμά του. Αυτό που ταιριάζει στην ηλικία του παιδιού, καλύπτει μία ανάγκη του ή εναλλακτικά καλλιεργεί τις δεξιότητες του. Αυτό που δε θα σας δυσκολέψει να το βρείτε και θα έχει ακριβώς την τιμή που είχατε υπολογίσει. 

“Το τέλειο δώρο” που ψάχνετε βρίσκεται στo Mom & Me! Το αγαπημένο σας family concept store απέκτησε νέα κατηγορία “Προτάσεις δώρων” και έτσι μπορείτε να βρείτε εύκολα υπέροχες προτάσεις δώρων για παιδιά ανά ηλικία, αλλά και για τη μαμά. Αν πάλι ξέρετε τι ψάχνετε, αρκεί απλώς να το αναζητήσετε και θα το βρείτε εύκολα μέσα σε 4.000 επιλογές!  
Στο Mom & Me θα βρείτε κυριολεκτικά τη μεγαλύτερη γκάμα δώρων από όλες τις κατηγορίες:  ρούχα, παπούτσια, είδη βρεφανάπτυξης, βρεφικά παιχνίδια, εκπαιδευτικά παιχνίδια, παιχνίδια ζωγραφικής, ξύλινα, rollers, πατίνια και ό,τι άλλο αναζητήσετε. Επίσης, θα βρείτε συλλογές επώνυμων brands (αγαπημένες μας είναι οι συλλογές Lacoste, Gant και Timberland). To καλύτερο; Θα βρείτε αξιόλογες προτάσεις για κάθε οικονομική δυνατότητα. 

Ιδέες δώρων

Σε αυτόν τον οδηγό, σας δίνουμε μερικές ιδέες δώρων για παιδιά ανάλογα με την ηλικία τους, αλλά και για τη μαμά! 

Δώρα για βρέφος 0 έως 12 μηνών 

Το “πρώτο του δώρο” είναι σίγουρα κάτι που θέλετε να το διαλέξετε με προσοχή! Αν θέλετε ένα δώρο που θα ενθουσιάσει και τη μαμά του, επιλέξτε ένα οργανικό ρούχο, όπως για παράδειγμα ένα φορμάκι από οργανικό βαμβάκι που θα το αγκαλιάζει τρυφερά χωρίς να προκαλεί αλλεργίες στο ευαίσθητο βρεφικό του δερματάκι. Αν θέλετε κάτι που να του κρατά συντροφιά, επιλέξτε soft toys (τα μωρά αγαπούν ν’ ανακαλύπτουν τον κόσμο μέσω της αφής) ή ένα παιχνίδι που θα καλλιεργήσει τις δεξιότητες του. Βρείτε όλες τις προτάσεις του Mom & Me για βρέφη εδώ! 

Δώρα για παιδί 1 έως 2 ετών 

Ένα παιδί ηλικίας έως 2 ετών αγαπά το παιχνίδι! Αν θέλετε να του χαρίσετε στιγμές ξεγνοιασιάς, προτιμήστε ένα ξύλινο παιχνίδι δραστηριοτήτων. Το ξύλινο παιχνίδι φημίζεται για την αντοχή του, έχει φυσικά χρώματα, αναπτύσσει τις δεξιότητες και καλλιεργεί τη φαντασία του! Εναλλακτικά, διαλέξτε ένα οργανικό ρούχο που είναι φιλικό προς το δέρμα, αλλά και το περιβάλλον. Να είστε βέβαιοι ότι η μαμά του παιδιού θα σας ευγνωμονεί αφού όσα φορμάκια κι αν έχει σ’ αυτή την ηλικία, δεν είναι ποτέ αρκετά! Δείτε περισσότερες ιδέες δώρων για παιδιά 1 έως 2 ετών στο Mom & Me εδώ! 

Δώρα για παιδί 3 έως 7 ετών 

Όσο το παιδί μεγαλώνει, τόσο πιο επιτακτική είναι η ανάγκη για περισσότερα ρούχα, αφού λερώνεται ακόμα πιο εύκολα. Για τα γενέθλια του, για μία γιορτή ή για μία στιλάτη καθημερινή εμφάνιση, διαλέξτε ένα επώνυμο ρούχο από τις συλλογές Lacoste, Gant, Timberland. Αν ψάχνετε το κατάλληλο παιχνίδι για αυτή την ηλικία, προτείνουμε παιχνίδια ρόλων για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και τον εμπλουτισμό γνώσεων, ποδήλατο ή πατίνι για τις βόλτες του παιδιού στο πάρκο ή ξύλινα παιχνίδια που αποτελούν μία διαχρονική αξία και θα το συντροφεύουν σε κάθε του νέα περιπέτεια! Πάρτε περισσότερες ιδέες δώρων για παιδιά 3 έως 7 ετών από το Mom & Me εδώ! 

Δώρα για παιδί 8 έως 14 ετών 

Εάν ψάχνετε δώρο για παιδί ηλικίας 8 έως 14 ετών, το challenge μεγαλώνει. Το παιδί έχει πλέον σχηματίσει την προσωπικότητά του οπότε λογικά θα ακούσετε εκείνο για το τι δώρο θέλει. Τα puzzles 3D μηχανικά είναι ιδανικά αφού θα τα απολαύσει τόσο με τους φίλους του, όσο και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Εναλλακτικά, επιλέξτε skateboard ή πατίνι αν το παιδί αγαπά τη δράση ή ένα nebulous star παιχνίδι χειροτεχνίας αν το παιδί έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες! Βρείτε όλες τις προτάσεις δώρων του Mom & Me για παιδιά ηλικίας 8 έως 14 ετών εδώ! 

Δώρα για τη μαμά 

Τελευταία, αλλά καθόλου παραμελημένη, η μαμά αξίζει επίσης ένα δώρο!  Αν θέλετε να διευκολύνετε τη μαμά ενός νεογέννητου, τότε ένα μαξιλάρι θηλασμού είναι ιδανικό, καθώς θα την βοηθήσει στη σωστή στάση του σώματος της εμποδίζοντας τους πόνους στη μέση. Εναλλακτικά, ένα σωτήριο δώρο είναι η τσάντα αλλαξιέρα ώστε να μπορεί να είναι ετοιμοπόλεμη σε κάθε εξόρμηση εκτός σπιτιού. Αν η μαμά είναι αεικίνητη, τότε επιλέξτε έναν μάρσιπο για να της λύσει κυριολεκτικά τα χέρια! Ακόμα περισσότερες ιδέες δώρων για τη μαμά, διαθέσιμες εδώ! 

Shopping time at Mom & Me 

Για ακόμα περισσότερη έμπνευση, επισκεφθείτε την ενότητα “Προτάσεις δώρων για τη μαμά και το παιδί”! Αν ήδη γνωρίζετε τι ακριβώς ψάχνετε, βρείτε το στις 4.000 προτάσεις που φιλοξενεί το momandme.gr! 

Διαβάστε επίσης: 

Οργανικά ρούχα Frugi: Τα ρούχα που θέλουν ν’ αλλάξουν τον κόσμο!