Post main image

Στο Skylife, μικροί και μεγάλοι μπορούν να συνυπάρξουν, να διασκεδάσουν και να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους δημιουργικά!
Πώς άρχισαν όλα 
Η ομάδα του Skylife θέλησε να παίξει, να γελάσει, να γυμναστεί. Όπως αναφέρουν: “Πιστέψαμε πως μικροί και μεγάλοι μπορούν να συνυπάρξουν και να δημιουργήσουν μαζί ή χωριστά υπέροχες στιγμές. Φανταστήκαμε μεγάλα χαμόγελα, ουσιαστικές συζητήσεις και προσωπικό χρόνο στην καθημερινότητα μας. Έτσι, βάλαμε στόχο να βρούμε τον τρόπο να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε το τώρα. Κάπου εκεί ξεκίνησε η δημιουργία του πολυχώρου, με στόχο να πυροδοτηθεί η φαντασία και να ενθαρρυνθούν οι άνθρωποι όλων των ηλικιών να αγαπήσουν την γυμναστική, το θέατρο, το παιχνίδι, την μουσική, ακόμα και τη στιγμή εκείνη, που απολαμβάνουν τον καφέ ή το ρόφημά τους. Για όλη την ομάδα του Skylife, προτεραιότητα είναι η πραγματική ψυχαγωγία, η επαφή μας με την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και η απασχόληση με όλα όσα, εξαιτίας των γρήγορων ρυθμών ζωής, τείνουμε να αφήνουμε λίγο πιο πίσω”.
Η φιλοσοφία 
Η φιλοσοφία του Skylife, κινείται γύρω από έναν πρωταρχικό σκοπό: να αναπτυχθούν ελεύθερες και ισορροπημένες προσωπικότητες.

“Μέσα από εκπαιδευτικές δραστηριότητες θέλουμε να καλλιεργήσουμε σημαντικές κοινωνικές δεξιότητες αλλά και να διδάξουμε στα παιδιά τις αξίες της ομαδικότητας, της κατανόησης, της ελεύθερης σκέψης και έκφρασης”, όπως αναφέρουν.  

Η κατανόηση των αναγκών και της ιδιοσυγκρασίας του παιδιού αποτελεί κεντρικό στόχο της ομάδας: “Στο Skylife λαμβάνουμε υπόψιν τις σωματικές, συμπεριφορικές, συναισθηματικές, γνωστικές, κοινωνικές και πνευματικές πτυχές κάθε ανθρώπου”.
Γενικά στο Skylife 
Όλη η ομάδα αγαπά να επικοινωνεί. Να εξελίσσεται. Να μεγαλώνει. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δραστηριότητες τόσο για παιδιά, όσο και για ενήλικες. “Ξεκινάμε από τον χώρο του καφέ και της υποδοχής, τα παιδάκια κάνουν στάση στον πρώτο όροφο και μπαίνουν στην αίθουσα της ζωγραφικής, των κατασκευών, του θεατρικού παιχνιδιού, της μουσικοκινητικής, της ψυχοκινητικής, χορού κ.α.. Οι μεγάλοι μας φίλοι μπορούν ταυτόχρονα ή και ανεξάρτητα να παρακολουθήσουν μαθήματα yoga, trx, cross training, functional training, stretching στον δεύτερο όροφο μας και πάντα σε personal ή semi- personal μαθήματα με μέγιστο αριθμό ατόμων τα 4 άτομα ανά τμήμα”. 
Λόγω των συνθηκών και του κατά τ’ άλλα  καθόλου αγαπημένου Covid-19 τα τμήματα των παιδιών αφορούν τα 4-5 παιδάκια ανά δραστηριότητα. Οι αίθουσες απολυμαίνονται τακτικά και σχολαστικά και τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας απέναντι στη νόσο. 

Τμήματα για παιδιά 

Ψυχοκινητική
Τα οφέλη της ψυχοκινητικής στα παιδιά́ δεν περιορίζονται μόνο στην καλή́ φυσική́ κατάσταση αλλά́ τα εξελίσσουν τόσο κοινωνικά́ όσο και ψυχικά́. Στο κέντρο έχει δημιουργηθεί ένα εμπλουτισμένο ασκησιολόγιο τόσο για ενδυνάμωση όσο και ισορροπία, όπου τα παιδιά με έναν απόλυτα διασκεδαστικό́ τρόπο θα έρθουν σε επαφή́ με πολλά́ είδη γυμναστικής. Μέσα από ένα εμπλουτισμένο ασκησιολόγιο μεταμορφώνονται από́ ποδοσφαιριστές σε πυγμάχους και από́ μπασκετμπολίστες σε αθλητές ενόργανης, παίζουν με τα χρώματα και γίνονται σκυταλοδρόμοι σε διαδρομές που θα διεγείρουν τη φαντασία των παιδιών. Τα παιδιά αποκτούν ισορροπία και ενδυνάμωση μέσα από έναν διασκεδαστικό τρόπο προπόνησης.

Yoga kids
Μέσω της Yoga τα παιδιά γυμνάζουν το σώμα τους, συντονίζουν καλυτέρα τις κινήσεις τους και ηρεμούν το πνεύμα τους. Μαθαίνουν να μην τα παρατάνε, να έχουν υπομονή́ μέχρι να πετύχουν τον στόχο τους και τελικά́ να νιώσουν την ικανοποίηση ότι τα κατάφεραν. Ο κόσμος των παιδιών κινείται με υπερβολικά́ γρήγορους ρυθμούς και αυτό́ είναι πιθανό́ να τους δημιουργήσει στρες. Η Yoga είναι ένας καλός τρόπος να καθαρίσουν το μυαλό́ τους από τους εξωτερικούς αυτούς παράγοντες και να ελευθερώσουν σώμα και νου από εντάσεις.
Θεατρικό παιχνίδι
Ένα δημιουργικό́ ταξίδι σε χώρες παραμυθένιες με στόχο κάθε παιδί στο τέλος της διαδρομής να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, αυτογνωσία και φαντασία. Η λέξη κλειδί́ σε αυτό το δίωρο ελευθερίας είναι η έκφραση. Παρακινούνται τα παιδιά να εκφράσουν σκέψεις και συναισθήματα, να μιμηθούν, να αυτοσχεδιάσουν, να μάθουν, να ρωτούν, να αφουγκράζονται τον εαυτό́ τους και το κορμί́ τους μέσα από την τέχνη του θεάτρου.

Μουσικοκινητική
Μέσα από ένα συνδυασμό λόγου, ρυθμού, κίνησης, χορού & τραγουδιού, τα παιδιά καλλιεργούν την φαντασία τους, γνωρίζουν τα μουσικά όργανα, βελτιώνουν τις δεξιότητές τους και αποκτούν καλύτερη αίσθηση τόσο του σώματος τους όσο και του χώρου. Στόχος είναι, μέσα από δημιουργικά μουσικά παιχνίδια να δοθεί το μέσο στους μικρούς φίλους να έρθουν σε επαφή µε βασικές αρχές (ρυθμός, µμελωδία, τραγούδι, κίνηση, χορός), να κοινωνικοποιηθούν και να ευαισθητοποιηθούν απέναντι στις τέχνες. Η μουσική είναι ένα ισχυρό μέσο που ενθαρρύνει ένα κλειστό παιδί να επικοινωνήσει με τον κόσμο γύρω του και του δίνει τη δυνατότητα να κεντρίσει τη φαντασία του και να του αποκαλύψει άγνωστες δημιουργικές πτυχές!
Ζωγραφική – Κατασκευές
Τα παιδιά αναπτύσσουν την καλλιτεχνική τους φύση και εκφράζουν τα συναισθήματά τους μέσα από τις δημιουργίες τους. Απλώνουν λευκά́ πανιά́ στο χώρο, γεμίζουν τα χέρια και τα πινέλα τους μπογιές, βάζουν μουσική́ και ξεκινάνε… Τα παιδιά δημιουργούν εικονογραφημένες ιστορίες, τραβούν γραμμές, συνεχίζουν το ένα την ζωγραφιά́ του άλλου. Μοιράζονται, γελάνε, λερώνονται αλλά́ κυρίως μαθαίνουν να επικοινωνούν όσα έχουν κρυμμένα μέσα τους.
Χορός 
Το μάθημα αυτό συνδυάζει στοιχεία από πολλά ήδη χορού όπως hip-hop, jazz, waacking, σύγχρονο και χαρακτηρίζεται από εναλλαγές διαφορετικών ποιοτήτων. Είναι ένας έντονος, δυναμικός χορός που βοηθάει τους μαθητές να διασκεδάσουν, να εκτονωθούν, να εκφραστούν, να αφεθούν, να αναπτύξουν την αυτοπεποίθηση τους και τη μουσικότητα τους, καθώς και να μάθουν να δουλεύουν με σωστή κινησιολογία. Στο μάθημα γίνεται προθέρμανση, τεχνική, χορογραφία, παιχνίδια αυτοσχεδιασμού, αποθεραπεία.

Τμήματα για ενήλικες

Yoga
Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποβάλλετε το στρες της καθημερινότητας και να νιώσετε ηρεμία και γαλήνη. Κάθε πρακτική περιλαμβάνει τεχνικές αναπνοής (Pranayama), στάσεις ευθυγράμμισης (Asanas), χαλάρωση και διαλογισμό.

Abs & Hips
Δυναμικό πρόγραμμα γυμναστικής που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις περιοχές συγκεκριμένων μυϊκών ομάδων, των κοιλιακών και των γλουτών.
Stretching
Προοδευτική σωματική επαναφορά, μέσω ήπιων κινήσεων – μετακινήσεων και διατατικών ασκήσεων.

TRX
Μέθοδος προπόνησης με ιμάντες με τεράστια ποικιλία πολυεπίπεδων ασκήσεων οι οποίες πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο με το βάρος του σώματος.
Cross Training
Μέθοδος συνδυασμού διαφόρων στρατηγικών προπόνησης (για παράδειγμα, bodybuilding, τρέξιμο και μποξ) σε μια ενιαία, ολοκληρωμένη συνεδρία.
Functional Training
Ένα πρόγραμμα γυμναστικής, σχεδιασμένο για μια συγκεκριμένη δραστηριότητα, το οποίο στοχεύει τόσο στην βελτίωση της απόδοσης, όσο και στην ελαχιστοποίηση των τραυματισμών.
Personal Training
Προσαρμόστε τη γυμναστική ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες του σώματος σας. Ορίστε τους στόχους μαζί με τον γυμναστή σας και ακολουθήστε το ειδικά για εσάς διαμορφωμένο πρόγραμμα.
Συμβουλευτική Skylife 
Στον χώρο θα βρείτε πάντα έναν ειδικό ψυχολόγο να συζητήσετε όσα σας απασχολούν, να συμβουλευτείτε και να μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας αρκεί να το ζητήσετε. 

Cafe 
Αν δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε σε κάποια δραστηριότητα, θα μπορέσετε να καθίσετε αναπαυτικά στο ιδιαίτερο cafe και να απολαύσετε το ρόφημα ή τον καφέ σας και παράλληλα να εργαστείτε στον υπολογιστή σας, να διαβάσετε ένα βιβλίο, ή απλώς να χαλαρώσετε!

Coupon Code
Εξασφαλίστε 20% έκπτωση σε όλα τα μηνιαία προγράμματα παιδιών και ενηλίκων, για όλο τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, με τον κωδικό SKYLIFE_KIDOT. Αρκεί να επιδείξετε το παρακάτω κουπόνι, όταν κάνετε την εγγραφή σας!

*Advertorial