Ύπνος σε αδερφάκια!

Ύπνος σε αδερφάκια!

Adults Ground & KIDOT Mag
Κυριακή 09/10/22
11:30 - 12:30
Adults Ground & KIDOT Mag
Κυριακή 09/10/22
11:30 - 12:30
Event header icon
Event header image

Σε αυτή τη συζήτηση θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για όλες τις πιθανές δυσκολίες, αλλά και λύσεις όταν κοιμίζουμε αδερφάκια ίδιας ή διαφορετικής ηλικίας! Η συζήτηση στηρίζεται στις βασικές αρχές του πολυβραβευμένου προγράμματος Θετικής Εκπαίδευσης Ύπνου™ που έρχεται να δώσει εξατομικευμένες λύσεις για την ουσιαστική βελτίωση του βρεφικού και παιδικού ύπνου με θετικό τρόπο, χωρίς κλάμα, άγχος ή ανασφάλεια.

 

Ομιλήτρια: Ζέτα Γάκη (Νευροβιολόγος MSc – Σύμβουλος Ύπνου, ιδρύτρια του προγράμματος «Θετική Εκπαίδευση Ύπνου» και του κέντρου «Παιδί και Ανάπτυξη»-ενός κέντρου θετικής ανάπτυξης).

Λίγα λόγια για την ομιλήτρια

Ιδρύτρια πίσω από το βραβευμένο Πρόγραμμα Θετικής Εκπαίδευσης Ύπνου™ για βρέφη και μικρά παιδιά καθώς και το κέντρο “Παιδί και Ανάπτυξη”, το πρώτο κέντρο για τη θετική ανάπτυξη του παιδικού εγκεφάλου είναι η Ζέτα Γάκη. Η κα. Γάκη αποφοίτησε από το τμήμα Βιολογίας του ΕΚΠΑ και στη συνέχεια ειδικεύτηκε στις Νευροεπιστήμες στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Ασχολήθηκε εκτενώς με τη μελέτη του παιδικού εγκεφάλου όσον αφορά τον ύπνο και την ανάπτυξη, παρακολουθώντας σεμινάρια στον τομέα από κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού όπως το Yale University, το Utrecht University, το California University- Santa Cruz κτλ. Πλέον, μοιράζεται τις γνώσεις της σχετικά με τον βρεφικό και παιδικό ύπνο και τη θετική ανάπτυξη του παιδιού με απλό και πρακτικό τρόπο με γονείς και εκπαιδευτικούς μέσα από ατομικές συνεδρίες και διάφορα σεμινάρια σε συνεργασία με ομάδες γονέων, ψυχολόγους, δασκάλους κτλ. Ακόμη, είναι ομιλήτρια σε συνέδρια, εκθέσεις και webinars με στόχο την ενημέρωση του κοινού για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις όσον αφορά την παιδική ανάπτυξη.  Τέλος, στηρίζει τη δράση αρκετών ΜΚΟ με κέντρο το παιδί όπως τη Διάδραση, το Χαμόγελο του Παιδιού κτλ.