ΔΕΘ Helexpo
Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022
11:00 - 21:00
ΔΕΘ Helexpo
Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022
11:00 - 21:00
Event header icon
Event header image

Γνωρίστε τους συμμετέχοντες του Market: 

 

KuKoo Storytelling  

Το KuKoo Storytelling είναι συνδρομητική εφαρμογή ακρόασης παραμυθιών και παιδικών βιβλίων, στα ελληνικά, που απευθύνεται σε παιδιά μικρής ηλικίας έως 9 ετών!

Δήμητρα Κουτουμάνου   

Στην αγορά του KIDOT χωριού μας θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τα ασημένια κυπελλάκια θηλασμού Silverette®. Η μαία και αποκλειστική αντιπρόσωπος της Silverette®  Δήμητρα Κουτουμάνου θα σας λύσει κάθε απορία! Παράλληλα, η Δήμητρα έχει μεταφράσει το παιδικό βιβλίο για την πρώτη περίοδο “Η Λιν και το μυστικό του κύκλου” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Oposito.

AIMER JEWELLERY  

Το Aimer Jewellery, μια μικρή εταιρία με υπέροχα χειροποίητα κοσμήματα και πολλά αξεσουάρ που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους! Κάθε κόσμημα είναι φτιαγμένο με αγάπη και δημιουργικότητα από τις αδερφές  Αθηνα και Ιωάννα Μερτσανίδου! 

Mini Fee  

Το κατάστημα Mini Fee διαθέτει μία τεράστια γκάμα από υπέροχα βρεφικά και παιδικά, προσωποποιημένα δώρα, είδη διακόσμησης και οργάνωσης δωματίου με οικολογικό χαρακτήρα!

Nutriplay  

Το Nutriplay είναι το πρώτο παιδικό διατροφικό εργαστήρι στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την απόκτηση υγιεινών διατροφικών συμπεριφορών και παράλληλα τη διασκέδαση και την έκφραση της δημιουργικότητας των παιδιών!

Our Nest   

Το Our Nest είναι μία υπηρεσία συμβουλευτικής ύπνου για παιδιά, αλλά και για ενήλικες! Εφαρμόζοντας την ολιστική εμπεριστατωμένη προσέγγιση του Our Nest, μπρούμε να επιτύχουμε έναν βέλτιστο ύπνο για κάθε μέλος της οικογένειας! Άλλωστε, φροντίζοντας τον ύπνο μας, μεταμορφώνουμε τις ζωές μας!

Kidox   

Το ηλεκτρονικό κατάστημα kidox.gr απευθύνεται σε οικογένειες που επιθυμούν να αντικαταστήσουν τα πλαστικά σκεύη που χρησιμοποιούν στην καθημερινότητα τους με ασφαλή υγιεινά και οικολογικά, ανοξείδωτα σκεύη για μία ζωή χωρίς πλαστικό!

Χριστίνα Βάντση 

Η  Χριστίνα Βάντση θα σας εξηγήσει τα πάντα για το πρόγραμμα “Δυνατό Σώμα” και θα σας εμπνεύσει ν’ αρχίσετε γυμναστική στο σπίτι! Το πρόγραμμα “Δυνατό Σώμα” απευθύνεται τόσο σε γυναίκες, όσο σε άνδρες, θα γυμνάσει σε 30 λεπτά ολόκληρο το σώμα σας, ενώ μπορείτε να επιλέξετε πόσες φορές (και ποιες ήμερες/ώρες) θα το πραγματοποιήσετε!

Εργαστήρια Μουσικού Θεάτρου Στεφάνου – Εκδοτικός Οίκος  Stefanou Books  

Η επιχείρηση θεατρικών και καλλιτεχνικών παραγωγών Stefanou Productions θα σας παρουσιάσει τα εργαστήρια μουσικού θεάτρου Stefanou στην Θεσσαλονίκη! Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και τον εκδοτικό οίκο Stefanou Books, καθώς και τα βιβλία αυτογνωσίας της συγγραφέως και δημιουργού μουσικών παραστάσεων Μαρίας Στεφάνου.

Γραμματοχυμός 

Στην αγορά του KIDOT χωριού μας θα βρείτε τα kit γραφιστικής, καθώς και το πρώτο τεύχος γραφιστικής του Γραμματοχυμού! Βασικός στόχος είναι ν’ ανακαλύψουμε ΜΑΖΙ τη χρήση της Γραφιστικής στην καθημερινή ζωή και ν’ αναπτύξουμε τις δεξιότητες των παιδιών!

Liberty Lab

To Liberty Lab είναι το πρώτο Βιωματικό Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης στα αγγλικά!

Premium Food  

Το Premium Food είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει συγκεντρώσει βιολογικά προϊόντα από μικρούς Έλληνες Παραγωγούς! Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε προϊόντα για μικρούς και μεγάλους χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη αλλά με πολλή γεύση!

Baby Shark Swimming Academy 

Το Baby Shark Swimming Academy είναι ένας χώρος άσκησης και ευεξίας για μικρούς και μεγάλους! Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε για τα ολιγομελή τους τμήματα και για τα μαθήματα βρεφικής, νηπιακής, παιδικής κολύμβησης, καθώς και για τα προγράμματα ενηλίκων, υδρογυμναστικής εγκύων και θεραπευτικής άσκησης στο νερό!

Παιδοοφθαλμολογικό Ελλάδος  

Το Παιδοοφθαλμολογικό Ελλάδος είναι ένα όμορφο περιβάλλον, όπου η βαθιά γνώση, η εμπειρία, η ευρεία επιστημονική κατάρτιση και ο σύγχρονος ειδικός εξοπλισμός, συναντώνται για να εγγυηθούν το καλύτερο για την όραση των παιδιών!

MindLab Education  

Το MindLab Education είναι μια Σχολή Ρομποτικής, STEAM, Προγραμματισμού & 3D Printing για παιδιά όλων των ηλικιών. Ειδίκευση της ομάδας είναι η έρευνα, ο σχεδιασμός και η διδασκαλία καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Στόχος του MindLab Education είναι οι μαθητές να αναπτύξουν δεξιότητες του 21ου αιώνα μέσω εργαστηρίων που συνδυάζουν την μάθηση με το παιχνίδι.

ProDancers  

Στην αγορά του KIDOT χωριού μας θα βρείτε  τις σχολές χορού ProDancers Studio και ProDancers School! Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τα πάντα για τα μαθήματα χορού που προσφέρουν σε όλα τα είδη, για όλες τις ηλικίες και για όλα τα επίπεδα!

InCommOn   

Η InCommOn  ασχολείται με την προαγωγή της κυκλικής οικονομίας μέσω της ενεργού πολιτειότητας, την οποία αναδεικνύει ως προϋπόθεση για την ουσιαστική βιώσιμη ανάπτυξη.

Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας -ΚΕΝΓ   

Με τα οφέλη της Νοηματικής Γλώσσας σε παιδιά  να είναι αποδεδειγμένα, το ΚΕΝΓ δημιούργησε παιδικό τμήμα με υλικό προσαρμοσμένο στις ανάγκες της ηλικιακής κατηγορίας 7-12 ετών δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να μάθουν αυτή την όμορφη γλώσσα!

Μικρός Einstein 

Ο μικρός Einstein είναι ένας πολυχώρος εκπαίδευσης και ειδικών θεραπειών όπως λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ειδική διαπαιδαγώγηση! Παράλληλα, προσφέρεται ψυχολογική υποστήριξη, ενώ πραγματοποιούνται και εκπαιδευτικά εργαστήρια! 

ΚΔΑΠ Παιδεία Παίζει  

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Παιδεία Παίζει ήρθαν να αλλάξουν τον τρόπο που περνάνε τα παιδιά τον χρόνο τους μακριά από το σχολείο και από το σπίτι! Στόχος είναι τα παιδιά να ψυχαγωγούνται δημιουργικά και να διασκεδάζουν καθημερινά βάζοντας την φαντασία τους να δημιουργήσει.

Elixir Healthy Kids

Τα Elixir Health & Fitness Boutique Studios παρουσιάζουν το Elixir Healthy Kids!  Δεν πρόκειται για  ακόμη ένα μάθημα μουσικοκινητικής αγωγής. Είναι ένα επιστημονικά δομημένο πρόγραμμα βασισμένο στις αρχές της σωματικής υγείας των παιδιών με την υπογραφή της American Coaching Academy υπό την καθοδήγηση των καταρτισμένων προπονητών της ομάδας.

Came Photography 

Η φωτογραφική εμπειρία στην came photography είναι μια συναρπαστική και διασκεδαστική περιπέτεια που όλοι απολαμβάνουν. H ομάδα χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία της για να δημιουργήσει φανταστικές εικόνες που θα διηγηθούν την προσωπική σας ιστορία. Αφιερώνει χρόνο για να σας γνωρίσει καλύτερα τόσο εσάς, όσο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ώστε να κατανοήσει ην προσωπικότητας της οικογένειάς σας.

Seven Keys  

Το ονειρικό σύμπαν του Seven Keys Designs έχει σχεδιαστεί για παιδιά όλων των ηλικιών που απολαμβάνουν να ζουν σε έναν κόσμο γεμάτο όνειρα και φαντασία. Οι πρωτότυπες εικόνες μας μετατρέπονται σε ονειρεμένα αξεσουάρ, μοναδικά κοσμήματα και μαγικά είδη διακόσμησης.

Latomi Farm 

Η εταιρία παράγει αμυγδαλοβούτυρα με βασική πρώτη υλη τα αμύγδαλα από το κτήμα της. Είναι χωρίς φοινικέλαιο, πρόσθετα, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη ή αλάτι, χωρίς γλουτένη, χωρίς γαλακτοκομικά. Επίσης, είναι πιστοποιημένα Vegan και βραβευμένα!

MyNanny 
Το MyNanny είναι ένα nanny agency, μεσω του οποίου οι οικογένειες μπορούν να αναζητήσουν φροντιστή, δασκάλους, animateur, au pair, travel nanny για τα παιδιά τους.