Το μωρό τρώει κομμάτια: Βασικές αρχές baby-led weaning

Το μωρό τρώει κομμάτια: Βασικές αρχές baby-led weaning

Adults Ground & KIDOT Mag
Σάββατο 08/10/22
18:00 - 19:30
Adults Ground & KIDOT Mag
Σάββατο 08/10/22
18:00 - 19:30
Event header icon
Event header image

Μία ομιλία για να μάθετε τα πάντα για την αυτοσίτιση του μωρού με κομμένες κι όχι αλεσμένες τροφές από την ομάδα “Μπορώ να φάω”!

Λίγα λόγια για το “Μπορώ να φάω

Το “Μπορώ να φάω” είναι η πρώτη ελληνική διεπιστημονική ομάδα που ασχολείται με την αυτοσίτιση του μωρού με κομμένες και όχι αλεσμένες τροφές. Παρέχει δωρεάν υλικό και πληροφόρηση διαδικτυακά, καθώς και τη δυνατότητα παρακολούθησης σεμιναρίων και εξατομικευμένων συνεδριών για την επίλυση προβλημάτων. Η ομάδα απαρτίζεται από επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων όπως Παιδίατρο, Διατροφολόγο, Αλλεργιολόγο, Ψυχολόγο και Λογοπαθολόγο. Εμπνεύστρια και συντονίστρια είναι η γνωστή δημοσιογράφος και μαμά Χριστίνα Βασιλάκη!

Σχετικά με την ομιλία: 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο Adults Ground & KIDOT Mag του KIDOT Festival 4, η μοναδική διεπιστημονική ομάδα που συνδυάζει την ιατρική και επιστημονική τεχνογνωσία με την πρώτη ρεαλιστική απεικόνιση σίτισης baby-led weaning στην Ελλάδα θα μας εξηγήσει τις βασικές αρχές του baby-led weaning, ενώ θα μοιραστεί χρήσιμες συμβουλές.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν η founder του “Μπορώ να φάω” Χριστίνα Βασιλάκη, η παιδίατρος Αλεξάνδρα Κοσμαρίκου και η διατροφολόγος Κατερίνα Τζιώτζη με στόχο να λύσουν κάθε απορία σας! Παράλληλα, η αγαπημένη influencer Filio Lou θα μοιραστεί μαζί σας τη δική της εμπειρία!