Θηλασμός: Οι πιο χρήσιμες συμβουλές από τη μαία

Θηλασμός: Οι πιο χρήσιμες συμβουλές από τη μαία

Adults Ground & KIDOT Mag
Σάββατο 08/10/22
11:30 - 12:30
Adults Ground & KIDOT Mag
Σάββατο 08/10/22
11:30 - 12:30
Event header icon
Event header image

Η Δήμητρα Κουτουμάνου είναι ανεξάρτητη μαία στην Αθήνα. Μέσα από την ομιλία της θα γνωρίσετε της πολυτιμότερες συμβουλές θηλασμού που μοιράζεται μέσα από πολυετή πείρα της στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Λίγα λόγια για την ομιλία της 

Η Δήμητρα Κουτουμάνου θα βρίσκεται στον χώρο του Adults Ground & KIDOT Mag για μία διαδραστική ομιλία για τον μητρικό θηλασμό. Πως μπορείτε να προετοιμαστείτε για τον θηλασμό; Τι πρέπει να γνωρίζετε; Ποιες είναι οι συχνότερες δυσκολίες κατά τον θηλασμό και πως να τις αντιμετωπίσετε; Από τη σκοπιά της μαίας θα μοιραστεί τις πολυτιμότερες της συμβουλές και θα απαντήσει σε όλες σας τις απορίες!

Λίγα λόγια για τη Δήμητρα Κουτουμάνου 

H Δήμητρα Κουτουμάνου είναι μαία κι έχει την τύχη να βιώνει το θαύμα της ζωής, μένοντας παρούσα με όλες της τις αισθήσεις.  Παρέχει μαιευτική φροντίδα μέσα από την ανθρώπινη επαφή, την εξατομικευμένη υποστήριξη και τη δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης.  Παράλληλα, είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος της Silverette® η οποία προσφέρει ασημένια κυπελλάκια θηλασμού. Τέλος, η Δήμητρα έχει μεταφράσει το παιδικό βιβλίο για την πρώτη περίοδο “Η Λιν και το μυστικό του κύκλου” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Oposito.