ΔΕΘ Helexpo
Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου & Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023
11:00 - 21:00
ΔΕΘ Helexpo
Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου & Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023
11:00 - 21:00
Event header icon
Event header image

Γνωρίστε τους συμμετέχοντες του Market: 

 

VRevolution

Η VRevolution φέρνει την συναρπαστική εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας και τις δυνατότητες της στο σχολείο, το φροντιστήριο ή την εκδήλωσή σας με στόχο να συμβάλλει στην εκπαίδευση παιδιών ηλικίας 6 έως 18 ετών. Τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν, με το αυτόνομα σετ εικονικής πραγματικότητας, ταινίες 360 που ξεχωρίζουν για την άψογη αισθητική τους και τον εκπαιδευτικό τους χαρακτήρα.

Came photography

Η φωτογραφική εμπειρία στην Came Photography είναι μια συναρπαστική και διασκεδαστική περιπέτεια που όλοι απολαμβάνουν. Η ομάδα χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία της για να δημιουργήσουν φανταστικές εικόνες που θα διηγηθούν την προσωπική σας ιστορία. Αφιερώνει χρόνο για να γνωρίσουν καλύτερα εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ώστε να κατανοήσουν την προσωπικότητας της οικογένειάς σας.

SPEAK Language School 

Το Speak είναι μια πολύγλωσση κοινότητα που, εδώ και 28 χρόνια, δημιουργεί πολίτες του κόσμου. Από το 1994 έως σήμερα, έχουν προετοιμάσει πάνω από 12.000 σπουδαστές και σπουδάστριες να επικοινωνούν σε 20 γλώσσες από όλον τον κόσμο.

ΚΕΝΓ | Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας

Με τα οφέλη της Νοηματικής Γλώσσας σε παιδιά να είναι αποδεδειγμένα, το ΚΕΝΓ δημιούργησε παιδικό τμήμα με υλικό προσαρμοσμένο στις ανάγκες της ηλικιακής κατηγορίας 7-12 ετών δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να μάθουν αυτή την όμορφη γλώσσα!

Etheras Toys

Το κατάστημα Etheras toys διαθέτει μια πλούσια γκάμα οικολογικών παιδικών και βρεφικών ειδών καθώς και παιχνίδια και έπιπλα μοντεσσοριανής φιλοσοφίας.

Κρουστόφωνο 

Το μουσικό εργαστήρι Κρουστόφωνο προσφέρει μαθήματα κρουστών αλλά και άλλων μουσικών οργάνων για παιδιά και ενήλικες. Κάτω από την ομπρέλα του Κρουστόφωνου δρουν δύο καλλιτεχνικές ομάδες, η “Μπάντα Δρόμου” και το “Μουσικό Παιχνιδοθέαμα”.

Aimer jewellery

Το Aimer Jewellery είναι μια μικρή εταιρία με υπέροχα χειροποίητα κοσμήματα και πολλά αξεσουάρ που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους! Κάθε κόσμημα είναι φτιαγμένο με αγάπη και δημιουργικότητα από τις αδερφές Αθηνα και Ιωάννα Μερτσανίδου!

ΙΧΘΥΣ | Ομάδα κολύμβησης

Η ομάδα κολύμβησης Ιχθύς  προσφέρει μαθήματα baby swimming καθώς και aqua yoga για εγκύους. Στις ακαδημίες κολύμβησης Ιχθύς, διδάσκεται ένα καινοτόμο πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης για προσχολική και μετέπειτα ηλικία που βασίζεται στο παιχνίδι.

Project Parenting

Η 1η  e-learning πλατφόρμα για γονείς στην Ελλάδα, όπου οι γονείς μπορούν να βρουν απαντήσεις σε όλα τους τα ερωτήματα και έγκυρο εκπαιδευτικό υλικό από επαγγελματίες, βασισμένο στις πιο σύγχρονες μεθόδους διαπαιδαγώγησης. Στην πλατφόρμα διατίθεται πλούσιο υλικό, σε μορφή video και ebook, ενώ πραγματοποιούνται και live webinars όπου οι γονείς μπορούν να κάνουν τις δικές τους ερωτήσεις και να πάρουν απαντήσεις από τους ειδικούς.

Nutriplay

Το Nutriplay είναι το πρώτο παιδικό διατροφικό εργαστήρι στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό την απόκτηση υγιεινών διατροφικών συμπεριφορών και παράλληλα τη διασκέδαση και την έκφραση της δημιουργικότητας των παιδιών!

EvaNature

Με στόχο να ελαττώσουμε το ενεργειακό μας αποτύπωμα, η EvaNature φτιάχνει χειροποίητα υφασμάτινα είδη επανάχρησης για την οικογένεια και τις ανάγκες της.

Special Trip 

Το Special Trip είναι ένα ταξιδιωτικό γραφείο για ανθρώπους κάθε είδους ηλικίας με κάθε είδους αναπηρίας. Με σεβασμό προς τους πελάτες του, διοργανώνει εκδηλώσεις και ταξίδια προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε πελάτη.

Holding Hands

Το Holding Hands Family είναι ένας χώρος θεραπείας, συμβουλευτικής και εκπαίδευσης της οικογένειας, που καλύπτει ανάγκες παιδιών και γονέων. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, όπως λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ειδική αγωγή, συμβουλευτική, επαγγελματικό προσανατολισμό, ψυχολογική υποστήριξη κ.ά.

Αστερίες Swimming Academy

Οι Αστερίες Swimming Academy προσφέρουν μαθήματα κολύμβησης σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες. Τα μαθήματα baby swimming πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένη πισίνα ενώ τηρούν αυστηρό πρωτόκολλο υγιεινής και καθαριότητας.

Σπιτόδεντρο

Το Σπιτόδεντρο είναι  ένας βρεφονηπιακό σταθμό στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Παρέχει τις υπηρεσίες του σε οικογένειες παιδιών ηλικίας 1-6 ετών ενώ διαθέτει ευέλικτο πρόγραμμα φιλοξενίας καθώς και 2 βάρδιες, πρωινή και απογευματινή.

MindLab Education

Το MindLab Education είναι μια Σχολή Ρομποτικής, STEAM, Προγραμματισμού & 3D Printing για παιδιά όλων των ηλικιών. Ειδίκευση της ομάδας είναι η έρευνα, ο σχεδιασμός και η διδασκαλία καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Στόχος του είναι οι μαθητές να αναπτύξουν δεξιότητες του 21ου αιώνα μέσω εργαστηρίων που συνδυάζουν την μάθηση με το παιχνίδι.

Crochet-Mania by Dimitra

Η Crochet-Mania by Dimitra είναι μια μικρή επιχείρηση που δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και στόχο να δημιουργεί όμορφες αναμνήσεις με τα προϊόντα της! Ξεχωριστές, χειροποίητες δημιουργίες για όλες της ηλικίες γεμάτες χρώμα και φαντασία.

D-ALL

Το D-ALL είναι ένα, μοναδικό στην Ελλάδα, περιοδικό αλλά και κατάστημα αφιερωμένο αποκλειστικά στις ειδικές μαθησιακές δυσκολίες. Διαθέτει παιδαγωγικό, εποπτικό και βοηθητικό υλικό και παιχνίδια για όλες τις ηλικίες.

Σαρλότ

Η Έλλη Πόλα είναι η δημιουργός της Σαρλότ  και συγγραφέας των βιβλίων  «Το Κουκλοθέατρο των ονείρων με τη Σαρλότ»  και «Η παιδική χαρά της καρδιάς με τη Σαρλότ», για παιδιά 0-7 ετών. Η Σαρλότ έχει την δική της συλλογή αντικειμένων που περιλαμβάνει  μπλοκ ζωγραφική, τετράδια, μολύβια, εμπνευσμένα από την εικονογράφηση των βιβλίων, καθώς και χειροποίητα πάνινα ζωάκια, κούκλες και παιχνίδια.

TherapyLand

Tο TherapyLand είναι ένα σύγχρονο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών που παρέχει υπηρεσίες λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, ψυχοθεραπείας, συμβουλευτικής γονέων καθώς και ειδικής διαπαιδαγώγησης και θεραπείας σε πολυαισθητηριακό περιβάλλον Snoezelen.

ThinkBeeg

Τα εκπαιδευτικά εργαστήρια Think Beeg έχουν σχεδιαστεί με στόχο να συστήσουν στα παιδιά τις μέλισσες, μέσα από το παιχνίδι, και τους διδάξουν με συναρπαστικό τρόπο γιατί είναι απαραίτητες για την καθημερινή ζωή.

Εργαστήρια Μουσικού Θεάτρου Στεφάνου

Τα εργαστήρια μουσικού θεάτρου Στεφάνου είναι μία επιχείρηση θεατρικών και καλλιτεχνικών παραγωγών που δραστηριοποιείται χώρο του βιβλίου, του θεάτρου και της εκπαίδευσης των τεχνών, από το 2017.

Σχολές Χορού Indancestrial

Οι Σχολές Χορού Indancestrial και το εξειδικευμένο προσωπικό τους προσφέρουν μαθήματα χορού σε παιδιά και ενήλικες. Στόχος τους είναι να μεταδώσουν τη μαγεία και τη γνώση του χορού σε όποιον πραγματικά θέλει να έρθει σε επαφή μαζί του, μέσα από μαθήματα με καταξιωμένους και πεπειραμένους καθηγητές. Οι δάσκαλοι των σχολών, με αληθινή αγάπη και σεβασμό στην διαφορετικότητα, είναι δίπλα στο χορευτικό ταξίδι κάθε παιδιού και ενισχύουν τον πειραματισμό για την ανακάλυψη της προσωπικής, ιδιαίτερης κίνησής του.

SWAPLANET

H Swaplanet είναι η πρώτη πλατφόρμα βιώσιμης παιδικής μόδας στην Ελλάδα, με στόχο την εξοικονόμηση χρημάτων από τους γονείς και της μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος κάθε οικογένειας μέσω της ελάττωσης της υπερκατανάλωσης ρούχων, παπουτσιών και βιβλίων, προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο τον πλανήτη.

Διεπιστημονικό Θεραπευτικό Κέντρο

Το Διεπιστημονικό Θεραπευτικό Κέντρο είναι ένα πρότυπο κέντρο ειδικών θεραπειών με έδρα τη Βέροια και τη Θεσσαλονίκη. Παρέχει υπηρεσίες λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, ψυχολογικής υποστήριξης σε παιδιά και γονείς καθώς και παιδιατρικής φυσικοθεραπείας.

Woodyline

H Woodyline εδώ και 40 χρόνια εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή παιδικών και εφηβικών επιπλοσυνθέσεων. Για την Woodyline κάθε παιδικό δωμάτιο είναι ο καμβάς της φαντασίας και των ονείρων. Σχεδιάζουν έπιπλα με αγάπη και τα κατασκευάζουν με ασφάλεια και προσοχή στην λεπτομέρεια, ενώ προσφέρουν λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη.