Post main image

Τα Content Marketing Awards επιβράβευσαν και φέτος τη στρατηγική και την αποτελεσματικότητα content marketing ενεργειών! Το KIDOT κέρδισε δύο βραβεία για δύο αγαπημένα projects: To KIDS are RIGHT και το KIDOT meets the world!

Η απονομή 

Η τελετή απονομής των Content Marketing Awards 2022, των βραβείων που διοργάνωσε το Marketing Week και η BOUSSIAS πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο στο Radisson Blu Park Hotel με σκοπό ν’ ναδείξει τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές του content marketing. 

Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Content Marketing Awards δήλωσε σχετικά: «Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά να βρίσκομαι στη θέση του Προέδρου της Κριτικής Επιτροπής των Content Marketing Awards για δεύτερη χρονιά στη σειρά. Φέτος, οι υποψηφιότητες ξεπέρασαν τις προσδοκίες, τόσο σε ποιότητα δουλειάς όσο και αριθμητικά, επιδεικνύοντας στρατηγικό σχεδιασμό, δημιουργικότητα και αυθεντικότητα. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να βλέπεις πώς οι εταιρείες χρησιμοποιούν το Content Marketing για να επικοινωνούν, να αλληλοεπιδρούν, να επιμορφώνουν και να ψυχαγωγούν το κοινό και πραγματικά πιστεύω πως τα βραβεία Content Marketing Awards συνεισφέρουν στη διάδοση της σημαντικότητας του content marketing για τους οργανισμούς».

Gold βραβείο για το KIDS are RIGHT!

Το project KIDS are RIGHT απέσπασε Gold Βραβείο στην κατηγορία “Best Multi-Channel Content Strategy”! 

Λίγα λόγια για το project: 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού, το KIDOT αφιέρωσε όλο τον Νοέμβριο στα Παιδιά και διοργάνωσε –σε συνεργασία με 10 φορείς– μία σειρά δράσεων με κοινωνικό πρόσημο και ουσιαστικό αποτύπωμα. Στόχος των δράσεων ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των παιδιών για τα δικαιώματα τους, αλλά και η κινητοποίηση μικρών και μεγάλων για δράση.

Στο πλαίσιο του “KIDS are RIGHT”,  διοργανώσαμε σε συνέργεια με 10 φορείς, 10 βιωματικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο. Κάθε δράση είχε πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά, τα οποία μέσω ενός εργαστηρίου εξερεύνησαν περισσότερα για το εκάστοτε δικαίωμα, ενώ μοιράστηκαν με βιωματικό τρόπο τις σκέψεις, τα όνειρα και τις προσδοκίες τους.

 

Οι φορείς 

Στο “KIDS are RIGHT” συμμετείχαν οι φορείς: Διεθνής Αμνηστία, Χαμόγελο του Παιδιού, Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, El Sistema Greece, Iasis και Entify Kids, In Common, Ίσον, Οργάνωση Γη, Peace Journalism Lab του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ ΑΠΘ, η Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης  και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Βέροιας. Αρωγός όλου του project ήταν η UNICEF. Το project τέλεσε υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. 

Η καμπάνια 

To project συνοδεύτηκε από μία καμπάνια για τα δικαιώματα του παιδιού, με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά! 10 μαθητές ή ομάδες από όλη, σχεδόν, την Ελλάδα που υπερασπίζονται ήδη τα δικαιώματα τους έγιναν οι δικοί μας “ambassadors” και ενημέρωσαν τα υπόλοιπα παιδιά για τα δικαιώματα τους.  Μέσα από ένα video, εμπνέουν μικρούς και μεγάλους να ενημερωθούν, να ευαισθητοποιηθούν και κυρίως ν’ αναλάβουν δράση, ακολουθώντας τον δρόμο που εκείνα χάραξαν: 

Silver βραβείο για τη σειρά “KIDOT meets the world” 

H βραδιά επεφύλασσε κι άλλη μία ευχάριστη έκπληξη, καθώς κερδίσαμε και δεύτερο βραβείο, Silver για τη σειρά video “KIDOT meets the world”! 

Η σειρά “KIDOT meets the world” 

H σειρά video έχει στόχο να εκπαιδεύσει και να ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους και κυρίως ν’ αποτελέσει μία αφορμή για να συζητήσουμε με τα παιδιά μας για σημαντικά ζητήματα. 

Οι μικροί πρωταγωνιστές μας σε κάθε επεισόδιο συναντούν έναν ενήλικα και προσπαθούν να μάθουν τα πάντα για εκείνον: Ποιο είναι το επάγγελμά του; Τι ακριβώς κάνει στην εργασία του; Πώς είναι μία μέρα του; Πόσο διαφορετική μπορεί να είναι η ζωή του; Και κυρίως: τι ονειρεύεται το παιδί που κρύβει μέσα του; Τα KIDOTακια ανακαλύπτουν τον… κόσμο μέσα από απολαυστικές ερωτήσεις, αστείες αλλά και συγκινητικές στιγμές! 

New KIDOT era 

Η νέα εποχή του KIDOT επιφυλάσσει εκπλήξεις, όπως ο σχεδιασμός και η πραγματοποίηση πολυθεματικών φεστιβάλ, events, εταιρικών events, online & offline projects. Παράλληλα, συνεχίζουμε να δημιουργούμε content για τη δική μας κοινότητα, αλλά και για επιχειρήσεις, οι οποίες θέλουν να συνδέσουν αποτελεσματικά το brand τους με το παιδί και την οικογένεια. Δείτε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει το Agency μας εδώ.