Post main image

Στο KIDOT πιστεύουμε ότι το να μοιράζεσαι συναισθήματα, ενέργεια και μοναδικές στιγμές με ανθρώπους γύρω σου, είναι αυτό που λέμε εμπειρία ζωής. Με γνώμονα αυτό δημιουργούμε ξεχωριστές εταιρικές εκδηλώσεις για το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας σας. Παράλληλα προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις Team Building για την επίτευξη στόχων της εταιρείας σας μέσα από την ψυχαγωγία.

Γιατί να εντάξετε δραστηριότητες στις εταιρικές σας εκδηλώσεις; Γιατί να διοργανώσετε μία θεματική εκδήλωση/ πάρτι;

 • Ενισχύουν το ομαδικό πνεύμα, βασική προϋπόθεση για την παραγωγική και δημιουργική λειτουργία μιας εταιρείας.

 • Ενθαρρύνουν και ευνοούν την καλύτερη επικοινωνία ανάμεσα σε συναδέλφους, έναν από τους πιο σημαντικούς και πιο υποτιμημένους παράγοντες μέσα σε μια εταιρεία.

 • Ενισχύουν την δημιουργικότητα και την καλύτερη διαχείριση καταστάσεων ή και συγκρούσεων

 • Αυξάνουν την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα

 • Δίνουν κίνητρο στους εργαζομένους να συνεχίσουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό αφού η εταιρεία ενδιαφέρεται για την συνολική τους ευεξία.

 • Δημιουργούν αποτελεσματικές ομάδες που βελτιώνουν την συνολική απόδοση.

 • Δημιουργούν ευχάριστες και διασκεδαστικές αναμνήσεις ενισχύοντας τη δέσμευση των εργαζομένων προς την εταιρεία

Μπορείτε να επιλέξετε το εταιρικό πακέτο που ταιριάζει περισσότερο στους στόχους της εταιρείας σας αλλά είμαστε στη διάθεσή σας για να διαμορφώσουμε ένα νέο πακέτο με γνώμονα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Ακολουθούν κάποιες ενδεικτικές προτάσεις:

 1. Morning Breakfast Party / Espresso Yourself 

Χρησιμοποιώντας λίγη φαντασία, οι εργαζόμενοι βγαίνουν από τη ρουτίνα και οι εργασιακοί χώροι μετατρέπονται σε ένα lobby έτοιμο να παρέχει ένα ξεχωριστό breakfast σε όλους. Εναλλακτικά το “πρωινό πάρτυ” μπορεί να μεταφερθεί μακριά από το εργασιακό περιβάλλον ενώ οι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν σε πρωτότυπα εργαστήρια, θα έρθουν σ’ επαφή με τη yoga και στο τέλος θα απολαύσουν το πρωινό τους , το οποίο μπορεί να έχουν δημιουργήσει και οι ίδιοι!

Ο σκοπός ενός πρωινού event είναι να παρακινήσει τους συμμετέχοντες ενθαρρύνοντάς τους να διατηρήσουν ένα θετικό και παραγωγικό εργασιακό περιβάλλον.

Τι περιλαμβάνει:

Workshop Latte Art

Smoothie making workshop

Waffle and Pancake Bar

Yoga class

 1. Wellbeing Day

Με πολλούς υπαλλήλους να βιώνουν άγχος τα εταιρικά προγράμματα ευεξίας είναι ιδανικά για εταιρείες που θέλουν να προάγουν το ευ ζην (wellbeing), την ενσυνειδητότητα (mindfulness), την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Προσφέρετε στο ανθρώπινο δυναμικό σας μια ολοκληρωμένη εταιρική εμπειρία ευεξίας.

Οι δραστηριότητες ευεξίας στοχεύουν να υπενθυμίσουν στους ανθρώπους να κάνουν θετικές επιλογές για τη δική τους υγεία και ευεξία συμμετέχοντας σε σωματικές δραστηριότητες, προβολές υγείας, συνεδρίες χαλάρωσης και ενημερωτικά εργαστήρια.

Τι περιλαμβάνει:

Συνεδρίες Business coaching

Ομιλία Motivational Speaker

Μαθήματα διαλογισμού

Chair Massage

Mini Course (NLP)*  Νευρογλωσσικός προγραμματισμός

Course διαχείρισης άγχους

Cooking Class

 1. Escape from Reality

Οι εργαζόμενοί σας «δραπετεύουν» από την καθημερινότητα και μεταφέρονται σε δωμάτια απόδρασης. Tα escape rooms αποτελούν έναν εναλλακτικό τρόπο ψυχαγωγίας που αποσκοπεί στη διασκέδασή μέσα από κλασικά δωμάτια γρίφων όλων των επιπέδων. Οι παίκτες καλούνται να ανακαλύψουν στοιχεία, να λύσουν γρίφους και όλα αυτά σκεπτόμενοι out of the box.

Η απόλυτη επιλογή για ομάδες που θέλουν:

 • Να αντιμετωπίζουν συνεχώς προκλήσεις

 • Να συνεργάζονται και δεν διστάζουν να αυτοσαρκαστούν

 • Να ενισχύσουν την κριτική και δημιουργική σκέψη, τη στρατηγική και την ευελιξία.

 1. It’s fun day

Ήρθε η στιγμή για τους εργαζομένους σας να ζήσουν μία μέρα όπως αυτή που είχαν ονειρευτεί από παιδιά, γεμάτη διασκέδαση και γέλιο. Το συγκεκριμένο πακέτο προσφέρει διασκεδαστικές και μοναδικές προκλήσεις, όπως η ταχυδακτυλουργία και ο αυτοσχεδιασμός ενώ η παρουσία ενός stand up comedian είναι πάντα μια καλή ιδέα για να ξεκινήσετε την εταιρική σας εκδήλωση. Η ενέργεια ανεβαίνει και η διασκέδαση ξεκινά!

Τι περιλαμβάνει:

Stand up Comedian Show

Παράσταση/ Σεμινάριο αυτοσχεδιασμού

Δεξιότητες τσίρκου

Show Μάγου

 1.  Adventure Day

Μέσα από βιωματικές εμπειρίες σε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αισθάνεται την αδρεναλίνη να ανεβαίνει. Κινητικές δοκιμασίες χαμηλής ή υψηλής έντασης δίνουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να αξιοποιήσουν τις προκλήσεις.

Τι περιλαμβάνει:

Τουρνουά Paintball

Τουρνουά καρτ

Πεζοπορία/ Hiking

Αναρρίχηση

Canyoning

Κυνήγι Θησαυρού * Μπορεί να πραγματοποιηθεί στους χώρους της εταιρείας

 1. Talent Show

O ιδανικός τρόπος για να ανακαλύψει κάθε άτομο της ομάδας σας τα ταλέντα που κρύβει ή να τα αναδείξει όταν τα φώτα πέσουν πάνω του. Όλοι στον χώρο εργασίας μπορούν πλέον να δουν την άλλη πλευρά των συναδέλφων τους και η μεταξύ τους σχέση να γίνει πιο δυνατή.

Τι περιλαμβάνει:

Painting Day

Dance Session

Karaoke night

Comics workshop

H επίτευξη των στόχων κάθε σύγχρονης επιχείρησης είναι εφικτή μόνο μέσα από την ικανοποίηση που νιώθει το ανθρώπινο δυναμικό της. Μοιραστείτε όλοι μαζί αναμνήσεις ζωής μέσα από εμπειρίες με νόημα !

Διαλέξτε το πακέτο που είναι ιδανικό για εσάς και επικοινωνήστε μαζί μας εδώ για να το πραγματοποιήσουμε!